Avon Planet Spa "Романтика Марокко"

21:15

Цей пост буде присвячений новому набору для догляду за шкірою Avon Planet Spa "Романтика Марокко". 




Даний набір складається з очисника для обличчя, зволожуючого спрею та косметичної олії для догляду за шкірою. Усі засоби неймовірно приємно пахнуть трояндами, завдяки присутності у складі їх олії. 
1. Очисник для обличчя з олією троянди і марокканською глиною

Знаходить у рожевій тубі об'ємом 75 мл, з відкидною кришкою. На перший погляд присутність глини є не помітною. Засіб сірувато-рожевого кольору з перламутровими переливами. Наноситься на вологу шкіру і добре піниться. Очищує шкіру до скрипу та може трохи стягнути.
2. Зволожуючий спрей для обличчя

Поміщений у пляшечку 150 мл зі зручним розпилювачем. Я розприскую його на лице перед нанесенням крему. Зволоження присутнє, але як самостійний продукт не зволожує до потрібного рівня. Використовується дуже економно - на все обличчя потрібно лише 3-4 розпилення.
3. Олія для косметичного догляду

Використання цього засобу не обмежується додаванням у ванну, його також можна наносити на вологу шкіру тіла та обличчя. Я використовую його як олію для ванни. На поверхні води утворюється тонесенька плівочка, яка огортає тіло після занурення у воду. Вся вання кімната заповнюється приємним ароматом і рутинне купання перетворюється на сеанс ароматерапіїї. Після використання гелю для душу шкіра залишається м'якою і зволоженою.
Висновок: набір мені сподобався, користуюся із задоволенням, підійде для щоденного використання.
Чи користуєтеся ви подібними продуктами? Є у вас якісь улюбленці?
Продукти були надані для тестування

You Might Also Like

3 коментарі

  1. Люблю їхню SPA лінію з глиною Мертвого моря.
    Цю не пробувала, проте звучить спокусливо!)

    ВідповістиВидалити
  2. Люблю їхню SPA лінію з глиною Мертвого моря.
    Цю не пробувала, проте звучить спокусливо!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Взагалі я дуже боюся змінювати доглядові засоби для обличчя, бо моя шкіра одразу викидає якісь "сюрпризи", але ця непогана лінійка.

      Видалити