Inglot Duraline

23:50

Філософський камінь візажиста, чудо-краплі, чарівна рідина і багато інших титулів вже присвоєно цьому дивовижному засобу на просторах Інтернету. 



Читаючи відгуки, була вражена, що в основному всі вони позитивні. І справді, є чим захоплюватися. Основним завданням Duraline є трансформація сухих, пудрових продуктів в кремові чи рідкі.

Упаковка:
Баночка, поміщена в фірмову коробочку білого кольору, з товстого скла, об'ємом 9 мл. Кришечка, оснащена піпеткою і кнопочкою, міцно закручується, рідина з-під піпетки не підтікає.
Текстура:
Маслянисто-силіконова рідина, без кольору і запаху, ніжна, приємна на дотик.
Склад:
Isododecane, Bis-Vinyl Dimethicone/Dimethicone Copolymer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol.
Як я використовую Duraline:
  • як базу під тіні. Дістаю малесеньку крапельку продукту і розподіляю по повіках, вбиваю пальчиком і наношу тіні. В мене жирна шкіра повік і без бази тіні збираються в складочках десь за півгодини. З Duraline в якості бази навіть у пекельну спеку тіні тримаються аж до демакіяжу. Для експерименту я взяла невідомі італійські тіні
зліва-без бази, справа-на Duraline
  • для перетворення сухих тіней в кремові
  • для розведення підсохлих підводок
  • для перетворення тіней в підводку

Тут в якості підводки використані тіні Divage eye shadow "Satin" (mono) 7410 Wood. Надзвичайно красивий, глибокий баклажаново-коричневий колір з розсипом різнокольорових іскорок. Дуже подібний на колір Celebrate з палітри Sleek "Oh so special".

Підводячи підсумок, хочу сказати, що 9 мл продукту вистачить на все життя і ще дітям залишиться. А також те, що значно збільшується стійкість продуктів, але вони не обтяжують повіки, легко змиваються і не стягують ніжну шкіру. Я дуже задоволена цим засобом і рада, що він мені підійшов.
Чи знайомі ви з цим продуктом і чи задоволені ним?
На сьогодні це все, до зустрічі!

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Чула, знаю, хочу))
    Пригодиться справді візажистам або на випадок, щоб не змарнувати неякісні тіні також)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як буде можливість - одразу бери і не роздумуй)) Я дуже рада, що спробувала.

      Видалити