Isana Anti-Pickel Waschcreme

20:16

Очищення шкіри є найважливішим етапом догляду за нею. Кожного дня наша шкіра стикається із забрудненнями з навколишнього середовища, пилом та макіяжем. Тому цей етап догляду ні в якому разі не можна пропускати.
У цьому пості мова піде про мій мастхев. Це гель для вмивання від Isana.



Але спочатку трохи про мою шкіру.Вона в мене жирна, деколи з'являються висипання. Мені потрібне якісне, але делікатне очищення, без висушування шкіри.
Отже, гель поміщений у м'яку тубу, має приємне біло-голубе оформлення. Об'єм 150 мл, є позначка, яка повідомляє нас про те, що цей продукт є веганським, тобто не має складників тваринного походження та не тестувався на тваринах.


Продукт оснащений відкидною кришкою, яка міцно закривається і легко відкривається. не треба ламати нігті, щоб її відкрити


На задній частині туби є наліпка зі всією інформацією, що нам потрібна.


Аромат у гелю приємний, дуже легкий, на шкірі не залишається. Сам гель ніжний на дотик і гарного голубого кольору. 


Під час розмилювання він утворює багато піни, яка дуже добре очищує шкіру. Після вмивання є приємне відчуття свіжості і чистоти, без стягнутості. Не викликає нових висипань і допомагає швидше загоїтися старим.
Цей засіб для вмивання мені сподобався і я обов'язково буду купувати його ще. 
А ви пробували якісь продукти цієї фірми?

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Дуже люблю цю фірму! Бюджетна і хороша. Маю і креми, і гель для душу, і мило. От вмивкою ніколи не користувалась! Дякую за відгук і знайомство!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит!) Було б цікаво почитати твої відгуки на продукти цієї фірми)

      Видалити
  2. М, який цікавий продукт! Бюджетно і якісно ;) Дякую за відгук ;)

    ВідповістиВидалити
  3. С маркой не знакома, но по обзору понравилась.

    ВідповістиВидалити
  4. Маю спрей-термозахист для волосся від Ісани - чудова штука, я вже всій родині його нарекомендувала)) А на ці вмивалки давно заглядаю і в мене такий же тип шкіри. Куплю таку наступною мабуть, дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити