Майстерня Бальзам: "Ванільний крем" бальзам-суфле для губ

19:12

Із приходом холодної пори року потреба у бальзамах для губ різко зростає. Губи обвітрюються, лущаться, необхідно їх весь час зволожувати, живити і відновлювати. Для цього я використовую бальзам-суфле для губ "Ванільний крем" від Майстерні Бальзам.


Бальзамчик прийшов до мене в красивому мішечку з органзи разом з вкладкою, на якій була вся інформація про бальзам та визітівкою.


Виробник обіцяє нам пом'якшення, загоєння та турботу про ніжну шкіру губ.
Склад: масло ши (каріте), масло макадамії, амаранту, віск сої, екстракт ванілі, цукрова пудра, віск канделільский.


Солодкий і дуже ласкавий крем від сухості, лущення, тріщин і ранок на губах. Наносите цей бальзам в міру необхідності, під помаду, до повного вбирання, і більше ні про що не турбуйтеся. Адже у Вас все тепер гаразд!

Поміщений бальзам у прозоре пластикове упакування з кришечкою, що відкручується. Під нею фігурно викладений бальзам, мені нагадує збиті вершки. Має приємний аромат, схожий на ванільне морозиво. 


Гарно захищає губки, зволожує їх і пом'якшує. Бальзам мені сподобався, якщо ви у пошуку натурального бальзаму для губ на холодну пору року, то рекомендую придивитися до цього. А на цьому у мене все, до зустрічі у наступному пості!

Чи знайомі ви з продуктами Майстерні Бальзам?
Продукт був наданий для 
незалежного тестування.
З продукцією можна ознайомитися тут

You Might Also Like

6 коментарі