Uspix Молочко для очищення

15:49

Сьогодні розповім вам про ще один засіб від українського виробника натуральної косметики Uspix (укр. Успіх). А саме про молочко для очищення шкіри.



Молочко належить до очисних засобів. Завдяки тому, що до його складу входить ланолін, воно прекрасно пом'якшує шкіру. Також воно чудово заспокоює проблемну шкіру, оскільки туди входять лікувальні компоненти.

Знаходиться молочко у плящечці із товстого пластику, об'ємом 100 мл. Дизайн пляшечки обмежений логотипом спереду. До горлечка джутовою ниткою прив'язана етикетка з назвою засобу і складом.


Під ковпачком ховається хороший дозатор, який видає невелику кількість продукту, що допомагає значно економити його.


Консистенція водяниста, не зовсім схоже на те, що ми звикли називати "молочком". Запах специфічний, але я не надто чутлива, тому мені він не заважає. Після використання на шкірі не залишається.


Молочко я використовую як заключний етап очищення шкіри, а також до та після нанесення маски. Воно зовсім не сушить шкіру, чудово прибирає залишки макіяжу, заспокоює шкіру і допомагає справитися з висипаннями. Після місяця користування молочком в мене зовсім не залишилось висипань. Плямки після прищиків проходять швидше.


Тож, рекомендую молочко усім охочим, ви точно залишитеся задоволеними.

Чи знайомі ви з продуктами марки Uspix?
Продукт був наданий
для незалежного тестування.
Ознайомитися з асортиментом компанії можна тут

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Так і не спробувала це молочко!

    Думаю замовити його і ще одну маску на пробу)

    Дякую за відгук!)

    ВідповістиВидалити