Uspix Перлинна маска

10:03

На завершення серії відгуків про засоби української фірми Uspix (укр. Успіх) розповім вам про "Перлинну" маску для обличчя.


Перлинна маска зволожує, живить, надає шкірі обличчя молодість і свіжість, зменшує жирність шкіри, звужує широкі пори, суху шкіру робить сяючою.

Маска знаходиться у пластиковій баночці із кришкою, що відкручується. Джутовою ниткою до горлечка прив'язана етикетка із назвою та складом. Дата виробництва, на жаль, відсутня.


Склад: Ланолін, яєчні жовтки, перли, розчин бури.

У складі наших масок немає ефірних олій, парфумованих добавок, косметичних ароматів. Маски мають запах натуральних наповнювачів і фармацевтичних мазей. Результат від їх використання перекриває негативне враження від запаху.
Об'єм : 50 мл
Ціна : 125 грн
Запах : виробник попереджає про негативне враження від запаху, проте в мене такого не склалося. Під час нанесення запах схожий на гуаш, а потім перетворюється на щось солодке, як мені здається.


Перед використанням маски я вмиваюся мусом, про який писала тут, тоді протираю шкіру молочком і наношу маску. Виробник радить наносити її на 15-40 хв, для максимального ефекту робити маску треба щодня. Маска не висихає на обличчі і не стягує його. Легко змивається за допомогою гарячої води та ватного диска. Згодом ще раз протираю лице молочком.


Маска добре зволожує шкіру, навіть після першого разу помітно як висипання зменшились і стали майже непомітними. Після регулярного використання шкіра стає свіжою, вирівнюється тон і рельєф. 
Рекомендую приглянутися до маски дівчатам з проблемною і тьмяною шкірою. Результат після використання вас приємно вразить.

Якими масками для обличчя ви користуєтеся?

Продукт був наданий
для незалежного тестування.
Ознайомитися з асортиментом компанії можна тут

You Might Also Like

6 коментарі

  1. У мене закінчилася така маска. Дуже сподобалася! Хочу повторити покупку!)

    ВідповістиВидалити
  2. Після схожої Успішної маски повірила в ефективність натуральної косметики. Вартий уваги продукт, а запах дійсно не такий разючий.

    Чудовий відгук!)

    ВідповістиВидалити
  3. Користувалась нею взимку - дуже сподобалось))

    ВідповістиВидалити