Piel Cosmetics Silver Cream Detox

21:33

Привіт усім! Сьогодні буде пост про останній крок у моєму догляді за обличчям від Piel Cosmetics. Це нічний детокс крем  Silver Cream Detox. Про перший крок, гель для вмивання, я писала тут, а про другий - денний крем - тут.


Що каже про крем виробник:

Незамінний крем для тьмяної, втомленої, стресової шкіри. Особливо рекомендується жителям мегаполісів. Відновить здоровий колір обличчя, позбавить від наслідків сучасного способу життя, стресів. Виведе токсини, зменшить темні кола під очима, очистить пори. Крем знову наповнить Вашу шкіру життям і поверне їй відпочилий вигляд. Містить високу концентрацію ефективних натуральних компонентів. Сприяє зміцненню судин.

Крем поміщений у картонну коробочку, на якій є уся потрібна інформація:


Він жовтого кольору на відміну від денного крему має більш рідку консистенцію, але не розтікається. Запах слабенький, але приємний, на лиці я його не відчуваю. Об'єм: 55 мл. Ціна: 499 грн.


Флакон оснащений помпою, що дуже гігієнічно, особливо це важливо для проблемної шкіри.


Ось який результат обіцяє виробник:

Результат: потужний комплекс антиоксидантів і ефірних масел усуває сліди втоми, стресу, спровокованих сучасним способом життя та екологією великих міст; Щоранку ваша шкіра буде виглядати свіжою, гладкою і сяючою. Пори очищаються, темні кола під очима проявляються менше!


Після використання крему шкіра справді свіжа, ніжна і сяюча, хоча жодних блискіток у кремі немає. Всі висипання за ніч стають значно меншими і ледве помітними. Крем чудово зволожує шкіру, жодного разу після використання я не відчувала сухості, стягнутості чи іншого дискомфорту. Щодо кіл під очима - не можу сказати чого конкретного, бо не наносила крем на цю зону.
Підсумовуючи, скажу, що крем мені дуже сподобався, я задоволена результатом. Тому сміливо можу рекомендувати його вам!

Чи користуєтеся ви продуктами Piel Cosmetics?


Продукт був наданий для незалежного 
тестування компанією Piel Cosmetics 

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Був засіб від Piel і він мені сподобався. Із задоволенням спробувала би інші продукти)

    ВідповістиВидалити
  2. Класний кремчик, обожнюю догляд за шкірою обличчя від Piel!)

    ВідповістиВидалити