WOW Detox. Мій досвід очищення

17:52

Привіт! Я піддалася тенденції детоксу і сьогодні хочу поділитися з вами своїм досвідом очищення організму з соками WOW Detox. Цікаво? Читайте далі!


Я як і будь-хто інший кілька разів пробувала робити розвантажувальні дні якщо їх можна так назвати для свого організму. Але мені ніколи не вдавалося провести їх у повній мірі, бо вже у середині дня я забувала про це і починала їсти у звичному для мене режимі. Але інформація про детокси за допомогою соків холодного відтиску, смузі та фрешів, а особливо ці красиві фото у соціальних мережах, накрили мене з головою і я також вирішила спробувати що ж із цього вийде. 


Зранку, у погоджений час, кур'єр привіз пакуночок із вісьмома пляшечками прямо до порогу моєї квартири. В пакетику були листівки, на яких був детальний опис детокс-програми та рекомендації щодо вживання.


Детокс-програма спрямована на очищення організму, зниження ваги і поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів. Ми рекомендуємо повторювати програму не частіше 1 разу на 3-5 тижнів.



Важливим є не лише дотримання усіх рекомендацій, а й правильна підготовка до програми та вихід з неї. За кілька днів до початку детоксу потрібно мінімізувати або зовсім вилучити із раціону жирні страви, борошняне, солодке, алкоголь і кофеїн. Максимально харчуватися фруктами і овочами, пити багато рідини без газу. Після закінчення детокс-програми також не варто одразу нападати на їжу - це може призвести до проблем зі здоров'ям. 


Як і сказано у рекомендації я почала пити соки щопівтори години. Всі вони із різними смаками, різних  кольорів та поєдань.  


Соки знаходяться у пляшечках з пластику, об'ємом 260 мл. Вони мають дуже міцні кришки, можна не хвилюватися, що сік витече. На кожній пляшечці є інформація щодо складників, терміну придатності та калорій. Перед вживання необхідно добре струсити напій. В комплекті також є одноразові соломинки у паперових обгортках.


Щодо смаку соків - найменше мені сподобалися поєднання з селерою, в моєму наборі їх було аж три. Але я опанувала себе і мужньо випила весь вміст пляшечки, іншого варіанту немає. Решта соків були смачні. навіть дуже.


Під час вживання соків мені зовсім не хотілося їсти, та й якогось особливого голоду протягом дня я не відчувала. 
Моя звична вага - 50 кг, в ній я комфортно себе почуваю. Після очищення на вазі я побачила - 48,7 кг. Хоч різниця і невелика. але я відчула значне полегшення.


Ідея детоксу для організму мені сподобалася, але я б не радила нею захоплюватися. Якщо вас це зацікавило - на сайті можна замовити пробний день або програму розраховану на кілька днів. Привітні консультанти скоординують вас та допоможуть підібрати оптимальний варіант саме для вашого організму. 

Таким був мій досвід очищення. Чи пробували ви щось схоже?

Програма була надана для незалежного
тестування компанією WOW Detox

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Привіт, Вікторія))) Я знайшла твій блог через Mandaryna Beauty Blog :)
    Мені завжди були цікаві детокси, правда, ніколи руки не дійшли спробувати. Ти-молодець, що все протестувала і дотрималася. Результат-супер)) Тут не у вазі справа, а в очищенні організму. Дуже сподобався пост!)) Обов"язково буду тебе follow у соц.мережах))
    Заходь в гості на мій блог!
    xox N.
    http://mielandmint.blogspot.co.uk/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт! Дякую) За рахунок очищення і вага знижується.
      Також підпишуся на тебе, рада новим знайомствам)

      Видалити
  2. Я вже дуже давно думю спробувати детокс програму ;) Дуже цікавий пост, дякую за всю надану інформацію :)!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо немає проблем зі шлунком - спробуй обов'язково!
      Будь ласка)

      Видалити
  3. Какие они классные :)) И я хочу попробовать. Пошла шурстеть сайт.
    Спасибо за интересный рассказ и за наводку ;)

    ВідповістиВидалити
  4. І я тепер хочу!))
    Взагалі люблю соки, навіть з селерою)

    Дуже гарні фото і пост також!)

    ВідповістиВидалити
  5. Давно хочу спробувати, але несмачні варіанти... Хоча може і сподобається)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наскільки я знаю, менеджеру можна розповісти про свої вподобання і вони приберуть несмачне. Але дізналася про це я надто пізно)

      Видалити
  6. Цікава програма для очищення організму, давно хочу спробувати

    ВідповістиВидалити