Dr. Sante Argan Hair Spray

20:30

Привіт! Сьогодні розповім вам про останній продукт по догляду за волоссям із серії Argan Hair від Dr. Sante. Про спрей для волосся. Читайте далі!


Корисні мікроелементи засобу огортають волосся, захищаючи і покращуючи його структуру. Формула спрею абсолютно не обтяжує, не жирнить і не склеює. Після нанесення засобу, ви без зусиль зможете розчесати волосся і вкласти його. Воно стане неймовірно м'яким, шовковистим і набуде природного блиску.

Спрей поміщений у темну пластикову пляшечку з розпилювачем. На ньому є фіксатор, який не дозволяє натискатися ручці і, відповідно, розприскуватися спрею. Дуже зручно для поїздок. Розпилюється спрей дуже дрібно, охоплює велику кількість волосся. Аромат такий, як і у всіх продуктів серії - горіховий з солодкою ноткою.



На наліпці вказана уся інформація про продукт: обіцянки, склад, спосіб застосування, інформація про виробника. Об'єм 150 мл.



Мені подобається користуватися цим спреєм. Наношу його на волосся після використання гарячих приборів або другий день після миття, щоб пом'якшити волосся і зробити його блискучим. Після використання засобу волосся, справді, легше розчісується, стає ніжним, шовковистим і блискучим. На моє волосся потрібно ~ 8 пшиків.



Як і обіцяла - викладаю фото волосся після тривалого користування усією серією (майже 2 місяці). Фото зроблене після використання шампуню, маски, масла і спрею. Волосся абсолютно несклеєне, нежирне, і, як на мене, добре виглядає. Також я помітила, що посічені кінчики стали менше кидатися в очі.
Я залишилася повністю задоволена усією лінійкою, а найбільше тішить те, що ці чудові продукти - бюджетні.

А якими засобами ви відновлюєте своє волосся?
Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

7 коментарі

  1. Якщо моє волосся зіпсувалося, то йому вже нічого не допоможе, окрім ножиць перукаря:( дякую за відгук, давно придивлялася до цієї лінійки:)

    ВідповістиВидалити
  2. красивые волосы и линейка интересная

    ВідповістиВидалити
  3. Яке волосся!!! Це ж просто розкіш!! Я теж користуюся усією серією, і дуже задоволена нею! Дуже гарні засоби, і цей спрей мені допомагає прочісувати волосся (воно в мене зовсім не таке довге, але все одно може плутатись). Обожнюю цей бренд взагалі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Звичайно, хотілось би досягти ще кращого результату)
      Серія дуже хороша, я вже порадила її усім, кому можна і не можна)

      Видалити