Golden Rose Matte Lipstick Crayon #11

20:28

Рада знову вітати вас на моєму блозі! Сьогодні мова піде про бюджетну матову помаду-олівець Golden Rose.


Помада-олівець з оксамитовою, матовою і м'якою формулою. Зволожуючі компоненти, натуральні воски і вітамін Е у складі живлять губи і запобігають їх висиханню. Не містить парабенів, дерматологічно тестована. Колекція прекрасних кольорів підходить для всіх відтінків шкіри і стилів макіяжу.

Продукт знаходиться у чорному, матовому пластиковому упакуванні. Інформація нанесена білими літерами. На кінці упакування є зразок кольору, що повністю відповідає дійсності. Помада виконана у формі олівця, має зручний стержень.


На звороті є інформація про продукт, склад, відмітка про те, що помада дерматологічно протестована та не містить парабенів.


Колір надзвичайно красивий: глибокий, насичений бордо. Помада має ледь відчутний, приємний запах. Невеличким недоліком помади є те, що олівець не механічний, його потрібно буде стругати.


На губи помада лягає чудово, без грудочок і пропусків. Текстура у неї надзвичайно кремова і приємна. Фініш - сатиновий, не матовий наглухо. Губи не сушить. Досить добре тримається, ~ 5-6 годин. Витримає чашечку кави та легкий перекус. Сходить поступово, залишаючи за собою легкий пігмент.


Я задоволена помадою, ношу її досить часто і впевнена, що саме її використаю у своєму новорічному макіяжі! Без сумніву, вона підійде для цього ідеально)
Раджу спробувати цю помадку усім! Розмаїття кольорів у палітрі дозволить підібрати ідальний конкретно для вас, а ціна приємно здивує (60 грн).

Чи користуєтеся ви помадами у такому форматі?
Продукт надано для незалежного
тестування компанією Golden Rose Україна



You Might Also Like

6 коментарі

  1. Фанат матових помад (я) в захопленні)))

    ВідповістиВидалити
  2. Боже мій, який чудовий червоний! Хоча це не просто червоний, я тут бачу і щось рожеве теж! Так хочу знайти щось подібне, щоб було і яскраве, і не занадто темне. Прекрасний колір! І вам дуже пасує!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, на губах він чомусь з рожевинкою)
      Думаю, це чудовий варіант! Тим паче з його-то ціною)
      Будь ласка, краще на "ти")

      Видалити
  3. Красивая помадка, вам очень идет!
    Поищу ее теперь в продаже)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Вона варта уваги)
      Будь ласка, краще на "ти", бо мені незручно)

      Видалити