Младна: мило "На трояндовій олії"

14:06

Привіт! Як ви могли помітити, я повністю перейшла на натуральне мило ручної роботи. Вважаю його найкращим. Сьогодні розповім про ще одне чудове і красиве мило від української компанії Младна. 


Ніжність, вишуканість і чарівний аромат королеви квітів майстерно поєднуються в нашому натуральному милі «На трояндовій олії». Справжня знахідка для сухої і чутливої шкіри, яку потрібно очищати особливо дбайливо, одночасно зволожуючи і живлячи, щоб вона залишалася м'якою, пружною, свіжою і здоровою.


Мило дуже красиве! Сам брусочок складається з чотирьох кольорів: сірого, білого, жовтого і рожевого. Зверху безліч трояндових бутончиків, які надзвичайно приємно пахнуть. 


З інформації про мило нічого не було. Запах: чудово і натурально пахне трояндами. Вага: 130 г. Ціна: 100 г - 74,50 грн.
Склад натурального мила "На трояндовій олії" : кокосова олія, пальмова олія, трояндова олія, олія абрикосових кісточок, рицинова олія, соняшникова олія з великим вмістом вітаміну Е, олія обліпихи, гідроокис натрію, молоко, настій череди, ефірні олії лаванди, жасмину, мандарина; парфумерна композиція; пелюстки троянд. 


Користуватися такою красою було дуже шкода, але я зробила це. Попередньо вийнявши усі трояндові бутончики. Шматочок мила дуже великий і не влазить у мою мильничку, тому я його розрізала на кілька менших. Воно легко пінитися, а щільність піни можна регулювати від легенької до щільної. Ніжно очищує шкіру, залишаючи її зволоженою і шовковистою. Я відкинула всі вмивалки і користуюся лише цим милом. Незважаючи на свою делікатну текстуру, мило не розкисає у мильничці. Економно використовується, тому вистачить точно на довго. Обов'язково буду купувати мило знову і знову.

Чи знайомі ви з косметикою Младна? 

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Младна

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Яка ж краса) Я про косметику чула, але ще не користувалась) Зі задоволенням спробувала б таке мило. Виглядає розкішно)
    Запрошую до свого блогу uliala.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Это же произведение искусства... причем на первый взгляд кондитерского... ))))) Я бы не смогла им мыться, поставила б ванной и любовалась!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюся) Але користуватися ним ще приємніше, ніж дивитися!

      Видалити
  3. Наймовірно гарне мило, я б ним не користувалась=)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж хотіла так зробити) Але користуватися ним набагато приємніше!)

      Видалити
  4. I have never seen anything like that,the roses detail is soo perfect but still so weird.
    Lovely post!
    xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ВідповістиВидалити
  5. Надзвичайно красиве милко з хорошим складом. Не надто люблю аромат троянд, але такий витвір мистецтва мушу мати і спробувати.
    Дякую за відгук!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мило дуже breathtaking! Аромат прийдеться тобі до смаку, він супер натуральний)
      Дякую, що читаєш, Юлінька!

      Видалити