Care & Beauty Line Multipurpose Spa Cream

11:52

Привіт! Сьогодні розповім про багатофункціональний СПА-крем для обличчя та тіла з медом, молоком, прополісом та маточним молочком від ізраїльської фірми Care & Beauty Line.


Почну із того, що мініатюра такого крему мені попалася у листопадовій коробочці Liferia. Мені одразу приглянулася його ніжна гелева консистенція, приємний аромат та впив на мою шкіру. Тому, щойно я закінчила мініатюру, замовила більшу версію у 100 мл (пригадую, що на сайті були і ще більші упакування).
Крем поміщений у м'яку тубу білого кольору. Спереду лише назва крему, а от на тильній стороні - вичерпна інформація про продукт.


Наклейка з описом українською від самого початку була у такому жахливому стані. До того ж їх там дві, одна на одній. Під кришечкою бачимо захисну мембрану, яка дає гарантію, що кремом ніхто не користувався.


Консистенція у крему зовсім не така як була у мініатюрі. Якщо там вона була легка і гелева, жовтуватого кольору, то тут - густий, насичений крем рожевуватого кольору.


Аромат що у мініатюрі, що у повнорозмірному упакуванні однаковий. Пахне маточним молочком і медом. Досить довго залишається на шкірі після використання. Через таку насичену консистенцію не можу використовувати крем на обличчя, він викликає у мене відчуття плівки на лиці. Тому мащу його на руки. А от моя мама з радістю користується ним і для обличчя і її задоволенню немає меж. Крем гарно насичує шкіру, робить її м'якою та ніжною. Прибирає лущення. В цілому, я задоволена, лише консистенція була краще, все ж, у мініатюрі. Замовляла крем я ось тут.

Чи пробували ви такий крем? Знайомі з цією маркою?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Странно как-то, что продукт в полноразмерной версии отличается от миниатюры, а со сроками все в порядке?

    ВідповістиВидалити
  2. Ого, виробник схалявив. В мене також є пробничок цього крему, він розкішний. А тут таке розчарування від повнорозмірного. Цікаво з цим це зв'язано?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не знаю з чим це пов'язано, але неприємно дуже( Хотілось отримати таку ж текстуру як у мініатюрі.

      Видалити
  3. с маркой знакома немного, мне очень подошел их крем для лица с СПФ для лета.

    ВідповістиВидалити
  4. Звучить заманливо, шкода лише, що з великим упакуванням така ситуація. Спробую при нагоді, аромат, текстура і дія мені якраз підходять!)
    Дякую за знайомство з кремчиком)

    ВідповістиВидалити
  5. Дивно з текстурою склалося, може то різні партії і були зміні в самому складі? Головне що функцію виконує і ніяких подразнень чи алергії немає. Вікторія, дякую за цікавий огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можливо, партії. Але все одно це якось дивно.
      Так, працює він добре і на тому йому вдячна)

      Дякую, що читаєте!

      Видалити