Green Hill Cuticula Balm

14:23

Привіт! Продовжую знайомитися сама і знайомити вас з продукцією компанії Green Hill. Сьогодні розповім про бальзам для догляду за кутикулою Cuticula Balm.


Кутикула - та частина наших рук, яку треба зволожувати за будь-яких обставин. Суха шкіра навколо нігтя може навіть найгарніший і найтрендовіший манікюр зробити жахливим. Саме тому я намагаюся завжди тримати її у хорошому стані, а допомагає мені у цьому бальзам для кутикули Green Hill Cuticula Balm.


Поміщений він у невеличку пластикову баночку, має кришку, що закручується. Також наліпку з назвою компанії та продукту.


Під кришечкою нас чекає лимонного кольору бальзам з ароматом цитрусових. Його у баночці так багато, що вистачить на кілька років. Використовується дуже економно.


Засіб добре живить кутикулу і зволожує нігтьову пластину. Легко тане від дотику пальців і швидко вбирається. Робить навколо нігтя масляну плівочку, але вона якась суха по відчуттях і не жирнить всі предмети, до яких ви доторкаєтеся.


Якщо у вас, як і у мене, кутикула сохне після кожного миття рук, то цей бальзам вам просто необхідний. Він позбавить вас сухості, стягнутості та неохайного вигляду в зоні навколо нігтя. Користуюся цим бальзамом кілька разів на день і дуже задоволена, продовжу користуватися і надалі.

Як ви доглядаєте за кутикулою? Чим її зволожуєте?


Продукт надано для незалежного
тестування компанією Green Hill 
Instagram: @_green_hill_

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Дуже класний бальзамчик, люблю його дуже!

    Вікторія, фото дуже класні!!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також, рада, що його багато у баночці)

      Від тебе, Юліє, це чути особливо приємно!

      Видалити