Scholl Fresh Step AntiPerspirant

14:24

Привіт! Моє знайомство з продуктами фірми Scholl почалося не зі знаменитої пилки для ніг, а з дезодоранту антиперспіранту Fresh Step. Чи пройшло воно вдало - розповім далі!


Збалансований комплекс інгредієнтів дуже швидко знижує інтенсивність виділення поту і миттєво нейтралізує неприємний запах. Час дії дезодоранту - 24 години з моменту нанесення на чисту, суху шкіру ніг.

Дезодорант виконаний у формі спрею, знаходиться у металевій пляшечці об'ємом 150 мл. Спереду бачимо назву продукту та компанії, а ззаду є наліпка з усією інформацією про продукт: обіцянки, як використовувати, та позначка про те, що засіб підходить для осіб хворих діабетом та людей з порушеннями кровообігу.


Упакування має зручний розпилювач, що рівномірно розпорошує продукт на поверхню стопи від тиском.
  • Зупиняє ріст бактерій, які є причиною виникнення неприємного запаху 
  • Контролює надлишкове потовиділення протягом 24 годин.
  • Усуває неприємний запах  
  • Має протигрибкову дію.


Спосіб застосування: Струсіть перед використанням. Розпилюйте рівномірно на суху чисту шкіру стоп з відстані 10 - 15 см. Приділіть особливу увагу зоні між пальцями, де розташовані потові залози.
Дезодорант антиперспірант покриває ступню тоненьким шаром, після його нанесення з'являється приємне відчуття пудровості і сухості на підошвах. Хоч я і не страждаю надмірним потовиділенням у зоні ступень, цілий день у зимовому взутті, носках і навіть колготах ноги спітніють, хочу я цього чи ні. Цей засіб на цілий день дає мені відчуття сухості і свіжості. Аромат у дездороранту досить сильний і стійкий, точно переб'є будь який неприємний запах. Користуємося цим засобом усією сім'єю і дуже задоволені.

Чи користуєтеся ви дезодорантами для ніг?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Scholl Ukraine

You Might Also Like

6 коментарі

  1. мне кажется на лето он будет вообще отличный)

    ВідповістиВидалити
  2. Класний відгук, детальний. Добре, що тобі сподобався) Я все ще тестую)

    ВідповістиВидалити
  3. Ніколи не користувалася дезодорантами для ніг) Якось і проблеми не було, і не купувала ніколи. Але якщо брати засоби цієї марки, то треба, мабуть, усе в комплексі використовувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це також мій перший дезодорант. Після використання продуктів цієї марки я залишилася із дуже приємним враженням)

      Видалити