Ultima Скраб для глибокого очищення волосся і шкіри голови

20:25

Привіт! Перший пост у новому році буде присвячений доглядові за волоссям. Розповім вам про таку чудову штучку. як скраб для шкіри голови. Цікаво? Читайте далі!


Ultima - українська компанія, що виготовляє натуральну хендмейд косметику рослинного походження. У її складі відсутні SLS, поверхнево-активні речовини, силікони, парабени та віддушки. Косметика не тестується на тваринах та виготовляється в обмеженій кількості. В асортименті компанії є продукти для догляду за волоссям, тілом та обличчям.


Скраб з морської солі та органічної олії оливи ефективно очищує шкіру голови і волосся від забруднень та накопичених силіконів. Необхідний для переходу від силіконових засобів на натуральну органічну косметику. 


Засіб поміщений у пластикову баночку об'ємом 150 мл (є також 250 мл). На кришечці, що відкручується, є наліпка з назвою продукту. На самій баночці є наліпка з основною інформацією про скраб.


Спосіб застосування: намочити шкіру голови, втирати скраб круговими рухами 3-5 хвилин, після чого аитримати 10-15 хвилин і змити водою перед нанесенням маски або промити шампунем. Склад: Maris Sal (Sea Salt), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Mentha Piperita, Salvia Sclarea, Tea Tree Oil. Ціна: 150 мл - 100 грн, 250 мл  - 140 грн.


Основні функції скрабу:
  • відлущує змертвілі клітини волосяної частини голови і самого волосся, підготовлюючи їх до більш ефективного проникнення масок і корисних речовин
  • покращує приплив крові крові до волосяних цибулин
  • забезпечує їх вітамінами та мікроелементами
  • ефективний в боротьбі з випадінням волосся і облисінням
  • стимулює ріст волосся і пробуджує волосяні цибулини, що "сплять"
  • ефективно бореться із себореєю та лупою
  • надає волосся об'єму та блиску
  • зберігає волосся чистим більш тривалий час
  • має охолоджуючий ефект і свіжий аромат


Консистенція не дуже "сипуча", відчутна наявність олій, що тримає гранули солі вкупі. Скраб має аромат чайного дерева, мені він подобається. Користуватися ним зручно. Вологе волосся я розділяю на проділи і по них наношу скраб та втираю у шкіру голови. Звичайно, він трохи обсипається, але не критично, основна маса продукту все ж залишається у волоссі. Під час тримання засобу на волоссі відчувається приємний холодок.


Після використання волосся біля коренів стає надзвичайно ніжним, а шкіра голови - очищеною і складається таке враження, ніби вона дихає. Чудове відчуття! Після висихання волосся набуває прикореневого об'єму, який зберігається тривалий час. Такий засіб не призначений для використання під час кожного миття голови, але користування ним раз на місяць допоможе позбутися від надмірної жирності волосся, а також у вас з'явиться пушок, який згодом стане красивим, здоровим волоссям. Використовується скраб економно, тож вистачить його надовго.
Навіть якщо у вас нежирне волосся - рекомендую спробувати такий продукт. Ви точно побачите як воно зміниться.


Продукт надано для незалежного
тестування компанією Ultima


You Might Also Like

4 коментарі

  1. Класний продукт, я скрабів для шкіри голови ще ніколи не пробувала. Хочу скраб, хочу об'єму!))

    Дякую за відгук!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за перший комент!
      Впевнена, скраб тобі сподобається! <3

      Видалити
  2. Большое спасибо за отзыв! Обожаю подобные вещи, но с этим скрабом познакомилась впервые. Буду рада дружбе:) http://www.lilylook.com.ua/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Рада, що була корисною)
      Я тільки за нові знайомства!

      Видалити