AlpStories Chamomile Body Milk

18:31

Наступний продукт від фірми AlpStories, про який я хочу вам сьогодні розповісти - молочко для тіла з ароматом ромашки. Запрошую!


Молочко для тіла ромашка, зволожує шкіру з усім необхідним, регенерує та оздоровлює шкіру. Наша ніжна формула, легко та еластично наноситься і швидко вбирається вашою шкірою, та допомагає вам повернути чисте, природно м'яке відчуття, що ви любите.

Поміщене молочко у пляшечку з пластику. Об'єм її 250 мл. На наліпці є основна інформація про продукт: склад, опис, спосіб застосування, термін придатності. Засіб повністю органічний, не містить парабенів, мінеральних олій, штучних барвників, синтетичних ароматизаторів, силіконів. Не тестувався на тваринах і є веганським.


Молочко для тіла ромашка, збагачене органічною олією аргани та органічними екстрактами ромашки і листя гінко білоба, зробить вашу шкіру гладкою і  свіжою.
Упакування має зручний дозатор у вигляді невеликого отвору з відкидною кришкою.


Ромашка освіжає, зволожує та заспокоює шкіру, і це універсальний засіб для всього тіла. Це чарівна і потужна рослина, яка тонізує, надає заспокійливу дію, покращує регенерацію тканин і заспокоює шкіру.


Молочко білого кольору, дуже легкої текстури. Текстура дуже ніжна і невагома. Без зусиль розподіляється по шкірі і швидко вбирається. Тієї кількості, що на фото вистачить, щоб намастити дві руки (від кисті до плеча). Використовується дуже економно. Повністю поглинається шкірою за 2-3 хвилини. Не залишає після себе плівки чи інших неприємних відчуттів. Чудово зволожує шкіру. Ефект тримається досить довго.

Чи користуєтеся ви засобами для зволоження тіла?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

4 коментарі

  1. В мене таке саме! Почала ще влітку й досі воно є! Дуже економічний засіб, ну й, звичайно, просто чудовий. Одне слово - AlpStories)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я думаю, мені його також на довго вистачить) Обожнюю цю марку!

      Видалити
  2. Лосьйонів та кремів AlpStories не пробувала, але я просто не люблю себе ними зволожувати))

    Чудовий відгук!)

    ВідповістиВидалити