Beautiful You Гель Для Вмивання

11:56

Привіт! Цим постом знову починаю серію відгуків на продукти вітчизняної фірми Beautiful You. Першим етапом у догляді за шкірою є очищення, тому сьогоднішній пост буде присвячений гелю для вмивання жирної та проблемної шкіри з екстрактом фіалки.


Гель для обличчя з екстрактом фіалки  очищує пори і позбавляє шкіру від чорних крапок, видаляє зайвий жир, ороговілі частинки, вирівнює і матує поверхню обличчя.

Гель поміщений у м'яку пластикову тубу білого кольору з лаконічним дизайном. Спереду бачимо назву фірми та призначення. Ззаду - усю інформацію про продукт.


Екстракт мильнянки ретельно очищує шкіру і змиває надлишок жиру. Мінеральні складові видаляють зі шкіри шлаки, токсини, очищують пори. Екстракт фіалки регулює роботу сальних залоз і допомагає в боротьбі з  вугровими висипами

Спосіб застосування: невелику кількість засобу нанести на зволожену шкіру, уникаючи ділянки навколо очей, ніжно масажувати. Ретельно змити теплою водою. Використовувати щоденно. Під зручною відкидною кришечкою ховається невеличкий отвір-дозатор. 


Склад: вода, бентоніт, каолін, екстракт мильнянки, гліцерин, екстракт фіалки, ГЕЦ, морська сіль, ефірна олія лимону, ефірна олія чайного дерева, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота

Консистенція гель досить рідка, він зовсім не піниться при розмилюванні, але не зважаючи на це, непогано очищує шкіру. Не до скрипу, але після вмивання є приємне відчуття свіжості і чистоти.



Висипань чи дискомфорту за час користування гель у мене не викликав. Хороший гель для вмивання жирної/проблемної шкіри з натуральним складом.

Чи знайомі ви з маркою Beautiful You? Пробували якісь продукти?


Продукт надано для незалежного
тестування компанією Beautiful You 

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Дякую за огляд. Вперше чую про таку марку, тому пост був дуже корисним)

    ВідповістиВидалити
  2. Чула, проте не маю особливого бажання спробувати. Мене дизайн упакування і склад трохи відлякують. Чекаю ще відгуків на продукцію компанії, може я просто занадто скептичної думки))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Відгуки не за горами, можливо твоя думка ще зміниться))

      Дякую за коментар!

      Видалити
  3. у меня есть баночку пудры для умывания, доберусь и до нее)
    спасибо за информацию, хороший гель!

    ВідповістиВидалити