Clarins Huile Lotus Face Treatment Oil

12:23

Привіт! Сьогодні мова піде про культовий продукт для жирної шкіри і мій мастхев протягом останніх кількох років - олійку для обличчя Clarins Huile Lotus.

Ефірні олії розмарину і герані, екстракт лотоса: надають в'яжучу дію, очищають, відновлюють баланс шкіри. Нормалізують секрецію сальних залоз, звужують пори. Горіхова олія: запобігає зневодненню. Живить, робить шкіру м'якою і шовковистою.

Нажаль, коробочка в мене не збереглася, бо олійку я купувала вже давно. І з того часу жодного разу не пошкодувала. Деяка інформація є і на пляшечці. Об'єм 30 мл.


Пляшечка з прозорого скла з піпеткою, якою зручно діставати олійку. Сама олійка жовтуватого кольору, має приємний, для мене, запах. Пахне різнотрав'ям. Використовується дуже економно - за два роки нерегулярного використання у мене залишилося ще  1/2 баночки.


Консистенція масляниста ну а якою ж їй ще бути. Як для масла вбирається досить швидко. Пори мені не забиває. Добре регулює секрецію сальних  залоз. Нових висипань не викликала за весь час користування. 


У холодну пору року наношу дві крапельки олійки на зволожену термальною водою шкіру обличчя і шиї. Або ті ж дві крапельки додаю до нічного крему. На день не використовую, бо масло вбирається близько 20-30 хв, та і на день мені не потрібне таке живлення. У теплу пору року користуюся олійкою рідше, приблизно 1-2 рази на тиждень.


Зараз знайшла нову пару для цієї олійки і мені подобається, як вони працюють разом. Це Faberlic "Активный кислород" (незабаром напишу про нього). З цим гелем олійка вбирається миттєво, на обличчі не залишається жирної плівки. Між собою вони не дають ніякої поганої реакції. Із задоволенням користуюся цим продуктом і точно буду купувати знову.

Чи знайомі ви з олійками Clarins?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Гарний засіб. Я не користувалась, але давно придивляюсь до такого роду засобів. Єдине мені треба обирати щось зі сегменту для сухої-нормальної шкіри. Чудовий огляд)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У них лінійка з трьох засобів: для жирної/комбінованої, для сухої та для зневодненої шкіри)

      Дякую!

      Видалити
  2. Очень понравилось описание, но никогда не пользовалась подобными маслами для лица, как-то боязно наносить их на мою жирную кожу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також боялася, але переборола цей "психологічний бар'єр" і дуже задоволена)

      Видалити
  3. Часто встречаю хорошие отзывы на масла от кларанс. Себе пока не покупала, пытаюсь добить кучу ухода который как на зло ооочень медленно расходуется))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розумію цю проблему!) Весь час хочеться чогось нового, а старе ніяк не закінчиться))

      Видалити
  4. Я дуже люблю Кларінс і їхні засоби по догляду за шкірою <3 Не уявляю, як я ще не спробувала цю чудову олійку. Чудовий огляд і як класно, що її вистачає на довго. Останнім часом маю проблему з сухістю (є таке слово? lol) шкіри, хоча наша "зимова" температура в середньому +12! Обов"язково хочу спробувати цю олійку. Дякую за рекомендацію, сонце!
    xox
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
  5. Фірмові олійки не пробувала, маю чисті аптечні холодного віджиму. Насправді і на жирну шкіру варто наносити олійку, я себе пересилила рік-два тому і дуже задоволена!

    Можуть бути бюджетним варіантом твого, та й взагалі на догляд за обличчям не варто шкодувати грошей. Ще й на такий культовий і ефективний засіб!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також рада, що змогла і без того жирну шкіру намастити олійками) Хочу закінчики цю чим скоріше, бо вже стільки всього нового надивилася!
      Обов'язково спробую і чисті олійки, дякую за пораду) Зараз ця олійка така дорога, що жаба тисне)) Добре, хоч підійшла мені)

      Видалити
  6. Конкретно з цією олійкою не знайома, але в мене є одна (нещодавно подарували), і я не знала, як треба її використовувати. Боялася, що це просто буде робити жирну шкіру ще більш жирною. А оно он як - треба 1-2 краплини домішувати у крем! Сьогодні ж спробую! Дякую за цей лайфхак!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! І краще наносити на вологу від тоніка чи термальної/звичайної води шкіру. Тоді результат перевершить будь які очікування)

      Видалити