Kallos Keratin Hair Mask

23:56

Ще одним засобом, який останнім часом допомагає мені доглядати за волоссям, є маска з кератином і протеїнами молока Kallos. Щоб дізнатися, які у мене враження від її використання - читайте далі.


Відновлюючий і зволожуючий склад відновлює природну структуру волосся живить і захищає. Сухе і пошкоджене волосся стає шовковистим.

Показую вам два упакування велике і мале. Купила помилково, але що ж робити, треба користуватися:) 


Велика банка (1 л) має гарний дизайн, але досить ненадійна, зроблена з тонкого пластику. Кришка також тоненька, захисної мембрани немає.


На тильній стороні є наліпка з інформацією про маску українською мовою. Спосіб застосування: масажними рухами нанести на вологе волосся , залишити на 5 хв та ретельно змити водою.


Маска середньої густоти, біла, трохи навіть гелева. Легко розподіляється по волоссю, не злітає з рук, як це деколи буває у ванні. Запах аналогічний до запаху шампуню. Має якісь чоловічі нотки. На волоссі не залишається.


Мале упакування (275 мл) виконане у схожому дизайні. На кришці має наліпку, на ній така ж інформація як і на великому упакуванні. Пластик, здається, трохи товщий, ніж у великої банки. Ну якщо впаде - точно не розіб'ється. 


Консистенція і запах такі ж, як у маски з великого упакування.


На відміну, від шампуню з цієї серії, про який я писала тут, маска мені сподобалася більше. Вона класно розгладжує волосся і пом'якшує його. Наношу її раз на 2-3 дні на 5-6 хв і змиваю. Вона не жирнить волосся і не сушить його. Добре закриває лусочки, волосся абсолютно не є пористим після використання. Звичайно, ефекту "Вау" немає, можливо саме для мене, бо я дуже прискіплива у цьому плані. Тішить, що є маленька баночка, щоб спробувати засіб і зрозуміти чи підходить він для вашого волосся. 

Якими масками для волосся ви користуєтеся? Пробували цю?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Таку масочку ще не пробувала, але я взагалі хочу познайомитися із цим брендом, тож треба з чогось починати. Люблю великі маски, коли їх вистачає надовго.

    ВідповістиВидалити
  2. Не в захваті від продуктів компанії, наші думки збігаються тут, напевне.
    Непогані в них саме маски, але за ці ж гроші можна купити ефективніший засіб.

    Краще б ти все ж Salon Professional спробувала!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Salon Professional в мене вже на черзі) У їхній дієвості я вже навіть не сумніваюся, це ж твої улюбленці, а я тобі довіряю)

      Видалити