Kallos Keratin Shampoo

18:42

Сьогодні хочу почати із привітання! Знаю, що мене читають в основному дівчата, тому бажаю вам лише хорошої погоди у житті, добра, щастя і лише хорошого настрою! 

Знову повертаюся до теми догляду за волоссям, бо тут я люблю експериментувати, а про усі проби, успіхи і невдачі спішу поділитися з вами. На цей раз мій вибір впав на засоби для волосся Kallos із серії Keratin.


Шампунь, завдяки вмісту молока і кератину, м'яко очищає волосся і в той же час відновлює природну структуру волосся, перешкоджає його випадінню. Шампунь живить, захищає і зміцнює сухе і пошкоджене волосся. Робить волосся м'яким, блискучим і слухняним.

Шампунь поміщений у величезну літрову пляшку. На наліпці спереду є назва компанії, серії і призначення засобу. Ззаду є наліпка з інформацією українською мовою.


Під кришкою, що відкручується ховається звичайна горловина, як у пляшки з водою. Ніяких тобі помп чи чогось на подобі. Дірка і все на тому. Під час миття це не дуже зручно, бо пляшку треба брати обома руками, відкручувати кришку, класти її кудись, перевертати величезну баддю і знову кудись її пристроювати.


Консистенція у шампуню звичайна для таких засобів. Не досить густий, але і не водянистий. Має якісь перламутрові переливи. Запах віддалено нагадує мені якісь чоловічі шампуні. На початку користування це мене трохи не те щоб бентежило, але дивувало. Та зараз, коли у мене вже залишилося півбанки, я звикла.


Враження від шампуню у мене дивні. Так, він робить волосся м'яким і ніжним. Так, воно досить гладке і пряме. Піниться сильно і добре промиває волосся.  Але я не можу сказати, що цей шампунь хороший. Він звичайний, абсолютно середньостатистичний. Інших слів підібрати не можу. Навіть не знаю чи радити вам його чи ні. Багато з тих шампунів, які я пробувала до того, мені підходили набагато більше і давали кращий результат, зокрема Argan Hair від Dr. Sante

А ви користувалися цим засобом? Які у вас враження?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Шампунь от этой марки я не пробовала,а вот масочки,которые у них есть хотелось бы попробовать)

    ВідповістиВидалити
  2. Использовала 0,5 банки шампунь, после чего лечилась волосы 3 месяца. Началось жуткое выпадение, кожа головы превратилась в одну большую рану, постоянно шелушилась. Я была просто в ужасе!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого, співчуваю. В мене поки такого немає, але я вже боюся продовжувати користуватися після таких випадків..

      Видалити
  3. брала шампунь цієї ж фірми, але іншої серії(фіолетовий)-миє добре, але при тривалому використанні сушить волосся.. маску брала шоколадну-догляду немає-просто силікон, який змивається..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я сухості поки не помітила, бо кожного разу використовую маску. Більше навіть не хочу зв'язуватися з цією фірмою, суцільне розчарування(

      Видалити
  4. Також користувалась засобами по догляду за волоссям цього бренду з різних серій. Особливого ефекту не помітила, марна трата грошей і часу. І я попереджала, що не варто його купувати, в дівчат ще й плачевні результати..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну от, не послухала тебе) Так, розповіді дівчат мене жахнули!

      Видалити