Sweetscents "Becoming Eyes" Finishing Glow

16:47

Привіт! Ще жодного разу не розповідала вам про мінеральну косметику, хоча дуже її люблю. Почну з дуже гарного засобу, який використовую у своєму щоденному макіяжі - хайлайтера Becoming Eyes.


Мінеральна косметика або «мінерали» - це справжня косметична революція. Вона повністю перевернула уявлення про декоративну косметику. Макіяж з мінеральною косметикою виглядає абсолютно невагомим і непомітним, не забиває пори, шкіра під ним дихає. Голлівудські гримери в захваті від мінеральної косметики, а дерматологи рекомендують її для всіх типів шкіри.


Поміщена фінішна пудра в маленьку пластикову баночку з сифтером. Об'єм її 5 мл. Під прозорою кришечкою є захисна клейка мембрана, яка не дозволяє висипатись продукту.


Сам сифтер дуже зручний, видає зовсім трохи засобу, як раз щоб нанести його на усі виступаючі зони обличчя чи тіла. А щоб використати пудру у якості фінішної - доведеться трохи постукати, щоб висипалося більше продукту.


Його колір - це окрема історія. Надзвичайно красивий, багатогранний. Навіть не можу однозначно описати його. Чомусь в голові крутиться "вершковий". Він чудово переноситься на шкіру, як пальчиками, так і кистю, довго тримається і не тьмяніє протягом дня. Продукт дуже багатофункціональний, бо використовувати його можна як тіні, пудру, що завершує макіяж, додавати в блиски для губ і лаки для нігтів.


Навіть у такій невеличкій баночці купа продукту, а враховуючи його мінімальну витрату, вистачить на дуже і дуже великий проміжок часу. Як фінішну пудру на все обличчя не використовую, бо і без неї через певний час блищу як новорічна іграшка, наношу лише на виступаючі зони обличчя як хайлайтер. Думаю влітку, на засмаглу шкіру, його можна буде наносити на ключиці і зону декольте. Впевнена, це буде виглядати неперевершено. Від цього хайлайтера у мене залишилися лише позитивні враження, за можливості і вам раджу до нього приглянутися!

Чи любите ви хайлайтери?

Продукт надано для незалежного тестування 
інтернет-магазином Magic Minerals

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Так смачно описано, що і мені захотілось :) а де можна придбати цю марку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Значить мені вдалося описати його таким, який він є насправді) В пості є посилання, але ось ще http://magicminerals.com.ua/product_info.php?products_id=902

      Видалити
  2. Погоджуюсь, що опис дуже класний! І мене хайлайтер зацікавив, дуже давно не користувалась мінеральною косметикою!

    Дякую за знайомство, +1 продукт до списку покупок)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що читаєш) Рада, що мої пости є корисними і наштовхують на хороші покупки!)

      Видалити
  3. Я дуже люблю мінерали - і засоби для обличчя, і тіні (тіні особливо!!). Хайлайтери - то моя велика любов, я дуже люблю, щоб усе світилося (де треба), і тому пробую різне. Але мені більш до вподоби кремові засоби, мінеральні все ж кращі у варіанті пудри.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь які мінеральні засоби можна зробити кремовими, просто додавши крему чи Дюралайну)

      Видалити
  4. Чудовий засіб. Дякую за огляд. Обов'язково треба придивитись. Люблю мінеральну косметику, і саме в пошуках сухого хайлайтера.

    ВідповістиВидалити