The City Spirit Travel Eau de Parfum by Eva

22:39

Знову спішу розповісти вам про парфуми. На цей раз мова піде про аромат із пари Travel в колекції The City Spirit, які ексклюзивно представлені в мережі магазинів Eva.


Красиві пейзажі в небачених країнах - ковток нових емоцій і вражень.
Travel - це свіжі цитрусові аромати, які супроводжують вас у подорожах.

Мережа магазинів Eva випустила колекцію парних ароматів The City Spirit ще до дня св. Валентина. Складається вона з 7 пар: чоловічих та жіночих парфумів. За описом мені найбільше сподобався Travel, тому сьогодні про нього і розповім!


Скляна пляшечка, об'ємом 100 мл, поміщена у картонну коробочку  з мандрівницею, яка і є втіленням цього аромату. Особливо приємно, що коробочка має картонний "обмежувач", який не дозволяє бігати пляшечці всередині неї.


Знизу на упакуванні є вичерпна інформація про продукт. Короткий опис, склад, спосіб застосування, інформація про дату виготовлення, термін придатності, а також про виробника. Виготовлені парфуми в ЄС, а точніше у Польщі.


Флакон виглядає досить стильно і повітряно. На передній стороні вказана серія, а на задній мотиви міського пейзажу. Кришечка дуже міцно закривається, я деколи навіть не можу самостійно її відкрити. Пульверизатор працює справно, не плюється і не видає забагато аромату. Зазвичай, мені вистачає 2-3 пшиків.


Хоч я і не вмію описувати аромати, все ж спробую. Travel - це свіжий аромат з солодкими нотками, зовсім не приторний. Трохи відчувається ванільний цукор поміж квітково-фруктової композиції. Тримається на шкірі досить добре, годин 5-6, а на одязі може залишатися до кількох днів. Безперечно,  це весняний аромат для любителів легких, ненав'язливих ароматів. Якщо це про вас - тоді раджу придивитися.

Які парфуми ви обираєте на весну? Пробували якісь із колекції The City Spirit?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Eva

You Might Also Like

6 коментарі

  1. В мене схожі враження від нього) Абсолютно весняний)

    ВідповістиВидалити
  2. описание понравилось, нужно и его попробовать)

    ВідповістиВидалити
  3. шкода, що в Тернополі нема еви. я на весну маю зелений чай від ів роше і ще одні парфуми ручної роботи

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В нас вже відбулося відкриття першої Єви, тому, думаю, і у вас скоро буде)
      Багато чула схвальних відгуків на зелений чай, але мені він чомусь не підходить, трохи не мій аромат)

      Видалити