Winter Favorites

19:33

Привіт! Сьогодні розповім про засоби і речі, які допомагали і виручали мене протягом усієї зими. Якщо вам цікаво - ласкаво прошу!


Мова піде про 10 засобів, які були найулюбленішими і найбільш потрібними для мене у цю холодну і "суху" пору року. 


1. Maybelline Lash Sensational Mascara


Ця туш перебігає з одних фаворитів у інші, бо вона справді того варта. Більше навіть не хочу пробувати якісь туші, бо ця мені підійшла настільки ідеально, що пора запастися кількома тюбиками. Її кремова консистенція ніжно огортає кожну війку, надає чорного кольору, дожини і вигину. Вона чудова і коли свіжа (рідша), і коли вже підсохне. В обох випадках вона прекрасно наноситься, промальовує, розділяє і не обсипається, не відбивається. Фото на віях є ось тут

2. MOA The Green Balm


Зелений бальзам родом із Англії повністю на натуральних складниках Підходить для використання всією сім'єю і є настільки безпечним і природнім, що ним можуть користуватися навіть маленькі дітки. Використовую його для всього і від всього. А головне - він справді допомагає практично у будь якій ситуації. Надзвичайний засіб, який варто тримати на туалетному столику. Щойно мій закінчиться - одразу куплю велику баночку, щоб вже надовго. До речі, використовується дуже економно. Відгук є тут

3. Бархатные ручки Роскошь Макадамии


Дуже хороший крем для рук. Завоював серця багатьох жінок і дівчат. У нього приємна легка консистенція, але зволожує і навіть живить руки чудово. Останнім часом у мене немає особливих проблем з сухістю шкіри рук, тому я дуже задоволена результатом від використання. Він робить шкіру дуже м'якою і шовковистою, а ще має приємний аромат.

4. Eveline Professional Art Make Up Коректор 2-в-1


Люблю цей консилер дуже-дуже. Купую новий, щойно старий закінчується. Відкрила його для себе зовсім випадково і з нього часу користуюся, в більшості, тільки ним. Він добре перекриває кола під очима, почервоніння чи будь які інші недосконалості на шкірі. Майже не збирається у складочках під очима. Зовсім не сушить шкіру, а, навпаки, навіть трохи зволожує її. Має вологий фініш. У лінійці досить великий вибір кольорів, тому можна з легкістю обрати ідеальний для себе.

5. Черный Жемчуг Масляный Пилинг для лица


Ще одна відносно нова покупка, яка вже встигла полонити моє серце. Надзвичайно ніжний пілінг з дрібними відлущуючими частинками у гелевій основі. Також має приємний запах, легкий і свіжий. Чудово виконує свою функцію - відлущує змертвілі частинки шкіри. Після використання шкіра відчувається дуже чистою і гладкою, наполірованою. Перестаратися з ним неможливо - настільки дрібні і ніжні його скрабинки.

6. Rilastil Lip Balm


Бальзам для губ від італійської фірми аптечної косметики. Дуже його люблю і мої губи також. А його запах! Пахне як цукрова вата. Класно живить шкіру губ, затягує тріщинки і пом'якшує. В стіку твердий, а при дотику до губ моментально тане і покриває їх тонким шаром. Не збирається у білу полоску. Добре підходить для використання під помаду. Найкращий бальзам для губ з усіх, які я пробувала!

7. Golden Rose Velvet Matte Lipstick 03


Чудова матова, нюдова помада з ароматом ванільного цукру. На губи лягає дуже ніжно. У неї приємна кремова консистенція, яка не сушить губи. Майже не підкреслює лущення, та перед нанесенням матових помад все ж краще добре відскрабувати губки. Мінімально збирається у складочки і не збирається у білу смужку на стику губ. Це ідеальна матова помада для мене. Про два інші нюдові відтінки з цієї серії можна прочитати тут.

8. Oriflame Giordani Gold Brush


Компанія призначає цю кисть для нанесення тону, але я використовую її для контуру. Вона наносить продукт куди треба і м'яко розтушовує. Набита щільно, на дотик дуже пружна. Але ворс у неї м'якесенький. Сама кисть невелика, менша, ніж стандартні, зате поміститься навіть у маленьку косметичку. 

9. Avon Eyeshadow Primer


Ще один улюбленець - база під тіні Avon. Мусової консистенції, легко розтушовується, не лягає грудочками. Перекриває колір повіки, якщо є венки чи тон неоднорідний. Тримає тіні до переможного кінця. Навіть з моїми жирними повіками, я ношу тіні скільки захочу, а не доти, поки вони не зберуться у складочки. Це мене дуже тішить! Я і Дюралайн закинула з того моменту, як придбала цю базу. Дуже задоволена результатом!

10. E.L.F. Blush #Twinkle Pink 


Добре пігментовані рум'яна, які миттєво освіжають обличчя. А золоті блискітки трохи підсвічують. Хоч вони і досить великі, на обличчі окремі золоті "шматки" не лежать. Рум'яна мають трохи рихлу текстуру, тому треба обов'язково стряхувати надлишок з кисті. Буду і далі користуватися ними, мені здається, що влітку до засмаги вони будуть пасувати ще більше. Дякую Юлі з Mandaryna's Beauty Blog за неперевершений подарунок! Більш детальний відгук і свотчі тут.

Такими були мої улюбленці зими! Цікаво дізнатися що ж ви любили у цю пору року?

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Консилер коштує напевно копійки, чого я раніше до нього не придивлялась? Куплю за твоєю порадою А ще мене дуже зацікавив пензлик. Якраз шукаю схожий, і вагаюсь який взяти) Дякую за огляд. Класні фаворити. У нас спільна фаворитка - туш. Я вже також не хочу інших))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, ціна консилера ~ 45 грн., але він суперовий)
      Рада, що допомогла з вибором!
      Туш надзвичайна і чого я її спробувала лише в кінці року?:)

      Видалити
  2. Малыш от MOA и у меня в любимцах. Очень приятный бальзамчик.

    ВідповістиВидалити
  3. Хорошие фавориты! Мне запомнилась тушь с обзора, никак не попробую ее. А еще очень интересный пилинг.

    ВідповістиВидалити
  4. Все дуже класне, половину з того маю і також дуже люблю!
    Пензлик справді дуже класний. Мені він для бронзера або для хайлайтера підійде))

    І знову дякую за згадку, я у Вас постійна гостя, Вікторія))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже мені приємно, що наші вподобання співпадають!
      Для бронзера - так, чудовий пензлик, а от для хайлайтера навряд.

      Так, Юліє, Ви у мене особливий гість:)

      Видалити