5 Things I Love. March Edition

17:11

Привіт! Я трохи затягнула із улюбленими речима березня, але все одно спішу ними з вами поділитися! Якщо цікаво - читайте далі!


Відкриттям і найулюбленішим продуктом минулого місяця у мене став бальзам для губ Smith's Minted Rose Lip Balm. У нього досить дивна желейна або ж гелева текстура, яка виявилася зручною і приємною у користуванні. Він злегка холодить губки і неперевершено їх зволожує. А ефект зволоження чи навіть живлення тримається відмінно - 2-3 години. По праву можу назвати його найкращим бальзамом для губ з усіх, які я пробувала. Більше про нього можна почитати тут.


Наступним засобом, який я використовувала практично кожного дня, була мінеральна тональна основа Illusor. Вона добре перекриває якісь недосконалості на шкірі. Її можна назвати середньою по щільності покриття. Фініш дає дуже незвичний, ніби матовий, але і не на глухо. Виробник як раз вказує на те, що основа матова при денному світлі, але сатинова при штучному. Це дійсно так і є. Свотчі тут.


Ще одним найулюбленішим у минулому місяці продуктом для макіяжу обличчя були рум'яна Eveline Satin Blush у відтінку №5 Soft Peach. Вони дуже класно освіжають обличчя і додають йому відпочилого вигляду. Абсолютно матові і надзвичайно сильно пігментовані. Бюджетний продукт, який точно вартий уваги! А їх класний персиковий колір зможе підняти настрій у похмурі дні. Детальніше про них то свотчі можна побачити тут.


У дні, коли потрібно було терміново вибігти з дому, а помити голову вже не вдавалося через відсутність часу, мені допомагав не вдарити обличчям у бруд сухий шампунь від Avon. Інших сухих шампунів я не пробувала, тому це мій перший, але дуже навіть вдалий досвід. Ним легко і зручно користуватися, він майже не залишає білої пудри на коренях волосся і швидко справляється з їх жирністю. Ефект тримається зранку і до кінця дня.


І останнім, але не менш улюбленим продуктом, який я також часто використовувала минулого місяця, був неперевершеної краси мінеральний хайлайтер - Sweetscents "Becoming Eyes". Він дууже красивий, його колір ніби вершковий. Досить стійкий, нікуди не втікає і не тьмяніє протягом дня. Зараз він виглядає на обличчі чудово, а влітку до засмаги буде ще краще! Свотчі тут


Розкажіть, будь ласка, які продукти у вас були найулюбленішими у минулому місяці?

You Might Also Like

16 коментарі

  1. я маю коричневі тіні від illusor, досить чудові
    beautyvika.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тіні не пробувала, а косметика для обличчя - супер)

      Дякую, що поділилася!

      Видалити
  2. Класні фаворити))) Хочу такий хайлайтер..якраз в пошуках))) дякую за підказку, Віко)

    ВідповістиВидалити
  3. lovely favs have a great week
    tweetykel.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. Pryvit! :) I've read a lot of good things about Smith's lip balm, think it's about time I try it too!

    x Reg
    heyrocketgirl.com

    ВідповістиВидалити
  5. який бальзам цікавий, хоча я більше в стіках люблю. я в березні відкрила для себе, що найкращий зволожувач - крем для немовлят))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бальзам настільки хороший, що його упакування вже не грає для мене великої ролі)

      Так, багато чула про дитячі засоби - треба і собі спробувати!)

      Видалити
  6. Погоджуюся стосовно рум'ян - вони справді чудові за свою ціну) інші засоби не пробувала.
    Є у мене кілька фаворитів, наприклад крем для рук від dr sante)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я рада, що наші думки співпали)

      Засоби Dr. Sante я також люблю!)

      Видалити
  7. Дійсно класні продукти! На Illusor дивлюсь вже давно, тепер хочу рум'яна від Eveline. Коли ж ти вже свій канал почнеш, щоб розповідати про це все і більше продуктів кожного місяця!

    ВідповістиВидалити
  8. Дійсно класні продукти! На Illusor дивлюсь вже давно, тепер хочу рум'яна від Eveline. Коли ж ти вже свій канал почнеш, щоб розповідати про це все і більше продуктів кожного місяця!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Illusor мусиш спробувати) І рум'янка теж) Ой, не знаю-не знаю, може колись дійду до того, поки ще не готова)

      Видалити