Dr. Sante 0% Face Cream

18:51

Продовжую розповідати про бюджетні, але справді варті уваги продукти та ще й вітчизняного виробництва! Сьогодні мова піде про гіпоалергенний крем для обличчя Dr. Sante 0%, який відходить для усіх типів шкіри, покликаний живити і зволожувати шкіру, а також підходить для використання як вдень, так і ввечері.


Крем для обличчя м'яко діє на шкіру. Попереджує зневоднення, повертає шкірі еластичність і шовковистість. Підходить як основа під макіяж


Баночка з кремом знаходиться у картонній коробочці, на якій є дуже багато інформації про продукт: опис, склад, спосіб застосування, склад, опис серії та багато-багато обіцянок.


Для додаткового захисту коробочка оснащена мембраною, яка не дозволяє баночці рухатися всередині, або й зовсім випасти.


Під кришечкою є ще одна мембрана - на цей раз з фольги. І стандартно: її функція в тому, аби попереджувати витікання крему з баночки. Текстура в нього досить рідка, не надто щільна. Мені чомусь нагадує кефір. Має ледь відчутний аромат, який зникає після нанесення на шкіру.


Зі своїм завданням - зволожувати і живити - справляється добре. Так як у мене жирна шкіра, якогось надпотужного живлення чи зволоження я не потребую. Мені крем добре підійшов. Він не матує, але й не робить ефекту жирного обличчя. Справді добре лягає під макіяж - не скочується і не оксиляє тон. Я задоволена, а завдяки його легкій текстурі буду користуватися і влітку. Більше дізнатися про нього можна тут.

А ви пробували цей крем?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Даний крем не пробувала, та на серію задивляюсь)))
    Спасибі за огляд)

    ВідповістиВидалити
  2. Вікторія, дякую за відгук! Тішить що гарні засоби є вітчизняного виробництва. Планую ознайомитися з цією серією.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, мені це також дуже подобається!

      Рада, що відгук був корисним)

      Видалити
  3. Класний крем, дуже люблю продукти Dr. Sante. До речі, перший мультифінкціональний крем для обличчя, який дійсно працює для всіх типів шкіри. Ну і бюджетний дуже!)

    Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я ним дуже задоволена! Повністю з тобою згідна, мамі він теж підійшов)

      Дякую за коментар)

      Видалити