Salon Grafix Freezing Hair Spray Travel Size

18:54

Привіт! Повертаюся до вас після невеличкої перерви з новою порцією розповідей про косметику, догляд, аксесуари та інші beauty штучки. Сьогодні мова піде про лак для волосся з коробочки TrendyBox за лютий, ласкаво прошу!


Лак для волосся з антиоксидантами, який не тільки ідеально тримає зачіску, не склеюючи волосся, але і піклується про здоров'я волосся, захищаючи його від негативного впливу зовнішнього середовища. Містить вітаміни А, В5, С та Е, а також олію виноградних кісточок.


Мініатюрка лаку (всього 43 г) знаходиться у звичному для такого типу продуктів упакуванні - маталевому флаконі з пульверизатором. На ньому є основна інформація про продукт: опис, вказівки щодо застосування, застереження, склад. Так як засіб американського виробництва, то також зазначено, що він може продаватися в усіх штатах.


Пульверизатор у лаку зручний, дуже дрібно розпилює засіб на волосся, не виприскуючи забагато продукту. Що мене найбільше вразило і сподобалося - лак має квітковий аромат! Особливо на контрасті зі звичним ароматом лаків для волосся, що продаються у нас - це дуже приємно, після використання зовсім не потрібно провітрювати кімнату:)


Лак позиціонується як професійний засіб мегасильної фіксації (аж 10). І це справді так! Тримається він вічно, аж допоки ви не вирішите його прибрати з волосся. Це теж робиться легко і при першому використанні мене трохи здивувало. Всього одним рухом щітки для волосся можна повністю прибрати лак настільки, що ніхто ніколи і не скаже, що ви користувалися засобом суперсильної фіксації. Лаком я користуюся рідко, тому такої мініатюрки мені вистачить надовго, при тому, що треба його зовсім-зовсім трохи. Я закохалася у цей продукт і точно буду шукати його у великому розмірі.

А якому лаку ви надаєте перевагу? Пробували цей?

Продукт з коробочки

You Might Also Like

9 коментарі

  1. редко пользуюсь лаками для волос. Интересно было почитать

    ВідповістиВидалити
  2. Вікторія, чудовий опис! Саме те що треба, фіксація і непомітність. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  3. Фото просто чудові! Лак має й назву відповідну до фіксації, волосся не сушить?
    Мені б така мініатюрка дуже пригодилась! А то прядка неслухняна дуже псує зачіску)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні зовсім не сушить, чудовий лак)

      Знаю - знаю твою прядку, думаю, він би з нею впорався!)

      Видалити
  4. Многое зависит от необходимости, порой только быстросохнущий лак экстра-сильной фиксации спасает ситуацию. в силу сжатости времени

    ВідповістиВидалити