5 Things I Love. April Edition

13:15

Привіт! Ось і настав час розповісти вам про п'ять мої улюблених речей за минулий місяць. Запрошую!


Усіма засобами, що вам показую, я користувалася як не кожного дня, то через день і усі вони заслуговують, аби називатися улюбленими засобами місяця, погнали!

1. Матова помада Avon у відтінку Pure Pink


Чудової якості помада, має кремову текстуру і абсолютно матовий фініш. Зовсім не сушить губки. Окремо хочу відмітити неймовірно приємний матовий футляр помади. Тримати його у руках суцільне задоволення. Можливо, у сумці він буде затиратися, але я поки тримаю помадку лише вдома. Ще вона має ніжний аромат і економно використовується. Стійкість помади також радує, години 4-5 точно тримається. Витримує невеличкий перекус майже без втрат. Скоро напишу розгорнутий відгук.

2. Rimmel London Stay Matte Foundation 100 Ivory


Ще один матовий засіб у цьому пості - матуюча тональна основа Rimmel. Користуватися її мусовою текстурою саме задоволення. Вона легко перекриває недоліки на шкірі, але не створює ефекту маски. Має класний пудровий фініш, для мене як власниці жирної шкіри це чудово. Матовість тримає досить добре 5-6 годин на мені. Я дуже задоволена цим тональним засобом і на літо в мене вже лежить такий ж тільки у темнішому відтінку. Насправді, я просто не з першого разу купила відтінок, що підходить мені))) Відгук скоро з'явиться на блозі.

3. Golden Rose Eyebrow Powder


Люблю і використовую цей засіб постійно. Правда, не за призначеням. Основний спосіб використання у мене - контурування обличчя. Пудра для брів високо пігментована, але розтушувати її не складе особливих труднощів. На фото здається, ніби вона надто темна, як для контуру, але в результаті вона створює дуже натуральну тінь під скулою без рижини. Тримаєть на мені весь день, нікуди не втікає і не зникає, я дуже нею задоволена. Розгорнутий відгук ось тут.

4. Salon Grafix Hair Spray


Мій улюблений лак для волосся на даний час. Він добре фіксує зачіску, не створює цієї твердої кірки на волоссі. Величезним його плюсом, для мене, є чудовий квітковий аромат, а не неприємний запах, як в більшості інших лаків. Також він легко видаляється з волосся, варто лише зробити кілька рухів щіткою/гребінцем і лаку як не було. Обов*язково по закінченні цього куплю собі велику версію. Відгук тут.

5. Green Hill Cuticula Balm


Ви вже не раз чули від мене про цей чудовий бальзам для кутикули. І він справді заслуговує на такі похвальні слова. Бальзам відмінно зволожує кутикулу і має приємний цитрусовий аромат. Ефект зволоження на мені тримається переважно два дні, чому я страшенно рада. А ще тішить великий об'єм засобу і його економне використання. Я дуже рада, що спробувала його. Детальніший відгук можна прочитати тут.

Красуні, а яким був ваш найулюбленіший засіб минулого місяця?

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Спасибо что поделилась любимчиками. Из всего этого знаю и люблю помаду от Avon в таком же оттенке)))заинтересовала тональная основа от Rimmel.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Помада дійсно класна! Тональний раджу спробувати, він дуже хороший)

      Видалити
  2. Хорошие любимчики, помадка по тону универсальная, но в основном пользуюсь блесками, так как трудно угадать, какая помада сушит или нет губы.
    http://lolazas.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я навпаки відійшла від блисків на користь матового фінішу і не боюся коли помади сушать губи)

      Видалити
  3. Чекаю на повноцінний відгук на тональну основу Rimmel, а то давно шукаю з подібними характеристиками)))

    ВідповістиВидалити
  4. Чекаю відгук на тональну основу) Як раз потрібна матуюча на літо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вже кажу, що вона дуже класна, головне тільки вгадати з відтінком))

      Видалити
  5. помадки эти сейчас такие популярные! красивый оттенок.

    ВідповістиВидалити
  6. Тональний Rimmel, тіні для брів від Golden Rose і бальзам для кутикули Green Hill - абсолютні фаворити, просто усім їх рекомендую! Дуже класна підбірка продуктів!

    ВідповістиВидалити