AlpStories Lavender Bath Salt

20:22

Я рідко приймаю ванну, але все ж коли приймаю, то стараюся зробити цей процес максимально комфортним і розслаблюючим. Зазвичай допомагає мені у цьому сіль для ванни. А сьогодні я розкажу вам про сіль для ванни AlpStories з ароматом Лаванди.


Ванна з натуральною мінеральною морською сіллю, збагаченою органічними домішками та натуральними ефірними оліями лаванди, евкаліпта та сосни, є ідеальним способом втекти від метушливого світу та заспокоїти свій розум і тіло.

Сіль знаходиться у пузатій баночці з міцного пластику, якщо раптом у ванній вислизне з мокрих рук, то точно не розіб'ється. Об'єм її 400 г, що досить багато і вистачить на довго, за умови розумного використання.


На баночці є наліпка з інформацією про сіль, спосіб її використання та інші відомості. На іншому боці - вказано, що косметика виготовлена щонайменше з 95% натуральних інгредієнтів під самими Альпами.


Сама сіль досить велика, класно і натурально пахне лавандою. Поміж кристаликів солі, можна також побачити і квіти лаванди. Виглядає це дуже гарно і еко. Спосіб використання: насипте щедру кількість солі у ванну вашої ідеальної температури. Розслабтеся і насолоджуйтеся розслаблюючими та лікувальними властивостями ванни. Для додаткового покращення циркуляції крові, ніжно масажуйте сіль у шкіру тіла.    


Розчиняється сіль у ванні з середньою швидкістю, а мокрими кристаликами можна робити собі масаж, антицелюлітний або розслаблюючий. Я кілька разів пробувала розтирати ноги з сіллю і, скажу вам, це дуже класно. Після ванни миттєво і дуже легко засинається. Обов'язково раджу спробувати цю сіль, бо вона надзвичайна! Купити її можна тут.

А ви любите приймати ванну з сіллю? Пробували цю?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Люблю лаванду, а ванна с солью и лавандой очень расслабляет.

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за обзор! Обожаю аромат лаванды и редко какие косметические марки могут её повторить. Это именно тот случай, когда попадание стопроцентное)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так-так, повністю погоджуюся, аромат дійсно дуже натуральний!

      Дякую за візит)

      Видалити