Avon Perfectly Matte Lipstick #Pure Pink

22:22

Привіт, красуні! Останнім часом я дуже полюбила помади, особливо матові. Я вже кілька разів писала про такі від Golden Rose (тут і тут), а нещодавно вирішила спробувати ще й Avon. Що із цього вийшло - читайте далі.



Помада «Матовий ідеал» містить інноваційну матуючу пудру і компоненти, що доглядають за шкірою губ та забезпечують винятково комфортне кремове покриття. Створює 100% матовий ефект. Не сушить губи, не скочується, не липне.



Упакування витримане в стилі помад Avon, чорний футляр зі срібним поясочком, але ця серія відрізняється також і матовим фінішем самого упакування. Тримати в руках такий ніжний і, ніби оксамитовий футляр, суцільне задоволення. 


Зверху кришечка має прозоре "віконечко" через яке видно колір помади. Знизу є наліпка з назвою відтінку, а її колір відповідає кольору помади. У мене відтінок Pure Pink, в українському каталозі - Ніжний Рожевий. 


Сам стік теж має такий матовий, оксамитовий вигляд. Виглядає дуже гарно і стильно. Помади в стіку досить багато і використовується вона економно. В неї є легка і дуже приємна віддушка.


Наноситься помада легко, на губах відчувається дуже кремовою, зовсім не сушить і не стягує губи. Не збирається у складочках губ, але може мінімально скататися у смужку на стику губ. Не підкреслює лущення, але все ж краще, щоб їх не було на губах.


Але за її супер матовий фініш, без будь яких блискіток і "ефекту вологих губ" я готова пробачити їй усе. Колір також класний, справді як і каже каталог, - ніжний рожевий. Тримається помада добре, години 4-5 точно, а потім починає поступово сходити.


Користуюся помадою часто, дуже задоволена її якістю і ціною, а ще думаю купити собі 1-2 кольори, бо матова лінійка досить різноманітна і налічує аж 15 відтінків і кожен зможе вибрати собі до вподоби.

А ви любите матові помади? Пробували ці?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Оттенок очень нежный и ты такая милая =*

    ВідповістиВидалити
  2. Очень классно смотрится на губах, а люблю такие тона помад. Для меня это универсальная классика, в любой ситуации уместна)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю такі помади, а ще дуже сохну по нюдових відтінках) Погоджуюся, такий колір підійде практично до будь якого макіяжу!

      Видалити
  3. Нравится как она смотрится на губах и оттенок очень нежный. Тебе очень идет!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за цей чудовий відгук, Вікусю! Тільки на днях думала про те, чи не прибдати мені матову помаду від Avon, так як чула, що вони схожі (а то ще й кращі) за MAC. Цей пост мені все підтвердив :)
    xox
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
  5. You look stunning with this shade. Avon is great brand and their matt lipstick is really good:)

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарний колір!
    На жаль, мені світлі з матової лінійки не підійшли. Але темні і червоні - шикарні, просто шикарні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Два бежевих нюди для мене теж повз. Ця дуже сподобалася, а до темних поки придивляюся. Я купила собі рідку досить темну, поки користуюся нею)

      Видалити
  7. Гарний колір) Дуже люблю ці помади (бо вони мені не сушать губи), маю дві повнорозмірні і купу пробників)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я свою віддала, бо майже не користувалася. Все таки до рідких матових мені більше душа лежить)

      Видалити