E.L.F. All Over Color Stick #Golden Peach

18:49

Привіт! Продовжую розповідати вам про рум'яна зі своєї невеличкої колекції. Сьогодні мова піде про кремові рум'яна-стік E.L.F. Cosmetics. Взагалі це не тільки рум'яна, а засіб для всього-всього, але детальніше про це далі!


Поміщений стік у блістер з прозорим пластиковим "віконечком" через яке його видно і паперовою задньою частиною, на якій є уся інформація про рум'яна.



Виробник обіцяє нам натуральне підсвічування для здорового сяйва, миттєве розгладження, а також ефект кондиціонування/пом'якшення шкіри. Ще засіб має універсальну формулу, яка дає змогу використовувати його на обличчі, губах і навіть очах.


Сам стік виконаний з твердого білого пластику, його об'єм 4 г. Кришечка прозора і через неї добре видно справжній колір продукту. Знизу є наліпка з назвою відтінку.


В цього універсального засобу дуже приємна кремова текстура і гарний колір. Справді персиковий з великою кількістю золотого шиммеру.


Я використовую стік як рум'яна і як помаду. На щічки наношу прямо зі стіка і розтушовую синтетичною, щільно набитою кистю. На губи також наношу зі стіка і трохи розподіляю пальчиками. На щічках засіб тримається дуже добре, нікуди не втікає за цілий день. На губах може трохи зібратися у білу смужку на стику, але дає їм дуже гарне сяйво. Дякую моїй Юлі з Mandaryna's Beauty Blog за такий чудовий подарунок! А я тепер хочу спробувати тональний засіб у такому ж стіку)

А ви любите кремові рум'яна?

Не на правах реклами

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Клас) Також хочу таку штучку) Я кремовими рум'янами ще не користувалась, але якщо це рахується, то інколи помаду можу використовувати як румяшки))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Помада як рум'яна - теж чудовий варіант! І макіяж дивиться гармонійно)

      Видалити
  2. Цікавий стік і марку цю люблю. Залюбки спробую при нагоді ). Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
  3. Класс! Очень красивый оттенок, у меня есть румяна кремовые от YSL но они в оттенке, который больше подходит для контурирования. Мне очень нравится, давно смотрю на эти румяшки от ELF

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я ще не пробувала кремові засоби для контурування, зазвичай використовую для цього сухі текстури) Рум'янка дійсно варті уваги!

      Видалити
  4. Классная штучка, но боюсь, что кремовая основа будет забиваться в поры(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене зовсім не забивається, та й у зоні вилиць рідко бувають розширені пори)

      Видалити
  5. Гарний колір) давненько вже хочу якісь кремові рум'яна) дякую за огляд, тепер придивлюсь до цих)

    ВідповістиВидалити
  6. Ще один мій улюбленець, маю його в двох чи в трьох відтінках і якраз найчастіше використовую влітку! Знову вимагаю фото з свотчами на собі, цей відтінок тобі ідеально пасує!

    І знову дякую за згадку!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також хочу собі ще якийсь, але ще не визначилася який саме) Фото є на інста)

      Дякую тобі за подарунок!

      Видалити