Fresh Juice Body Peeling Lemongrass & Green Coffee

21:56

Привіт! Я дуже люблю всякі скраби, пілінги і усю цю відлющуючу тему. Мені подобається, коли шкіра ніжна і шовковиста,тому я стараюся користуватися такими засобами раз на 3-4 дні. А сьогодні хочу розповісти вам про новинку, яка зовсім нещодавно з'явилася у моєму арсеналі - пілінг для тіла Fresh Juice Lemongrass & Green Coffee, запрошую!

Завдяки скрабуючим частинкам з пудри кокосового горіха, пілінг для тіла Fresh Juice ніжно масажує шкіру, очищаючи її від змертвілих клітин. Після застосування пілінгу зволожена і ідеально м'яка шкіра підготовлена до подальших процедур. Свіжий аромат лемонграсу і зеленої кави подарує відчуття легкості і свободи

Пілінг знаходиться у тубі з м'якого пластику, об'ємом 200 мл. З обох боків на упакуванні є багато інформації про засіб: опис, склад, застосування, обіцянки. Упакування дуже зручне за рахунок того, що весь продукт стікає прямо до дозатора і немає необхідності весь час трясти його чи стукати.


Туба має відкидну кришку, яка щільно закривається. Вона зручна під час використання у ванні, коли руки мокрі: не вислизає і з легкістю відкривається-закривається. Завдяки свіжому, "зеленому" аромату, пілінг дуже бадьорить. Я люблю використовувати його зранку і тоді протягом цілого дня почуваюся дуже енергійною і повною сил.


Сам пілінг приємного зеленуватого кольору з різними скрабинками. Має класну гелеву консистенцію. Під час використання не втікає поміж пальців, а чемно доноситься до ділянки, яку треба відскрабувати. Чорні відлущуючі частинки - пудра кокосового горіха, а ще там є прозорі, які, скоріш за все, морська сіль.


Пілінг досить жорсткий і справляється з поставленим завданням на відмінно, не пошкоджуючи шкіру. Вона після нього дуже ніжна і шовковиста. Великим плюсом, для мене, є те, що після використання немає відчуття стягнутості шкіри. Я не дуже люблю маститися кремами, роблю це вкрай рідко, тому відсутність сухості, безперечно, класна риса пілінгу. Дізнатися про нього більше можна, клацнувши тут.

А ви любите відлущуючі засоби для тіла? Пробували цей пілінг?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Цікавий засіб :)
    Я обожнюю скраби різні, теж дуже люблю ефект після них :)

    ВідповістиВидалити
  2. Люблю такие пиллинги, интересный наверное запах у этого!?

    ВідповістиВидалити
  3. он мне так нравится! свеженький! но оставила на самую жару, когда ничего не хочется, будет к стати ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж від нього в захваті! Користуюся зараз, бо спека вже почалася))

      Видалити
  4. Спасибо за обзор! Интересно попробовать!)

    ВідповістиВидалити
  5. Люблю цей пілінг і всі з цієї лінійки.
    Вони дуже хороші за свою ціну.

    ВідповістиВидалити