Couleur Caramel Volumising Mascara 71 Black

21:38

Привіт, красуньки! Сьогодні я підготувала для вас пост про органічну туш для вій, яка покликана їх розпушувати і додавати об'єму. Окрім того, виробник запевняє нас, що туш зволожить, зміцнить і буде надійно захищати волосинки, без подразнення. Зацікавила? Читайте далі!


Доглядає і захищає вії. Натуральна формула на водній основі не подразнює очі. Формула збагачена огортаючою і заспокійливою смолою акації.

Як і всі продукти компанії, туш знаходиться в картонному еко-упакуванні. Виглядає це дуже стильно і nature-friendly. На флаконі зверху і знизу є наліпки з номером відтінку, батч-кодом, за яким можна визначити термін придатності, і об'ємом - 9 мл.


У складі туші знаходиться смола акації, яка огортає і заспокоює вії, а також бджолиний віск, що захищає і живить волосинки. Туш також містить в своєму складі пом'якшувальний, зволожуючий гліцерин, який допомагає шкірі повік не пересихати і залишалася пружною та здоровою.


Туш має досить велику щіточку. Я не любитель таких, а прихильник силіконових. Хоча користуватися цією, навіть для мене, легко і зручно. Я звикла, що майже всі туші мають однаковий "тушний" запах. Так-так, я нюхаю всі косметичні засоби:) Коли я відкрила цю - була приємно здивована - вона має квітковий аромат.


Хоч щіточка і велика - на ній немає надлишку туші. Обмежувач працює добре і на ній залишається рівно стільки засобу, щоб промалювати вії обох очей тонким шаром. Текстура - досить кремова, але не настільки, як у моєї улюбленої Maybelline Lash Sensational.


На першому фото - один тонкий шар туші, на другому, відповідно, два.

Очі в мене не чутливі, тому нічого не можу сказати стосовно подразнення. Протягом дня туш добре носиться, не обсипається. Лише може трошечки відбитися у зовнішньому кутику ока, якщо у вас раптом засльозиться око. Туш можна нашаровувати, з легкістю і без склеювання лагає 2 і 3 шар, але я люблю більш натуральний ефект, тому зазвичай обходжуся 1-2 шарами.
Підсумовуючи, скажу, що туш мені сподобалася, буду і надалі нею користуватися і, можливо, придивлюся собі ще якусь кольорову, особливо Марсала мені запала в душу. Купити її можна тут.

А ви пробували цю туш? Як вам?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Couleur Caramel Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Love the mascara! It looks really pretty! :)
    http://isafashionebella.blogspot.com Isabella x

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за обзор! Мне очень импонирует эта марка в целом и нравится как смотрится эта тушь. Цвет Марсала тоже понравился в их исполнении. Вик, у меня вопос, я не могу тебе ответить на комментарий под моими постами, почему-то только тебе. Не знаешь в чем причина?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка!

      На жаль, не знаю чому так, пробувала шукати відповідь в Гуглі - ніякого результату((

      Видалити
  3. хорошо смотрится на глазках

    http://evgenijamir.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. Одна з моїх улюблених марок! Чудовий опис! Гарно виглядає на віях і як раз саме до таких щіточок я звикла. Дякую дуже!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я все таки більше звикла до менших і силіконових, але і ця досить зручна для мене!

      Будь ласка)

      Видалити