Parisa Cosmetics Loose Powder 02

21:08

Привіт, красунечки! Я вже закрила сесію і повертаюся до вас з новими силами та величезною кількістю нових відгуків на не менш нові та цікаві продукти, тому залишайтеся на зв'язку! А сьогодні спішу розповісти про мою недавню покупку - розсипчасту пудру для обличчя Parisa Cosmetics. Ласкаво прошу!


Її оригінальна формула блокує і прибирає надлишки блиску, а також забезпечує бездоганне нанесення на завершальному етапі макіяжу, не змінюючи кольору шкіри. Ультра легка розсипчаста текстура пудри підходить для всіх типів шкіри.



Пудра знаходиться у міцній баночці з твердого пластику. Знизу вона прозора і видно колір продукту, а кришечка - чорна матова - виглядає дуже презентабельно. На зворотній стороні упакування є наліпка - на ній стандартна інформація - склад, термін придатності ( аж до 2020 року!) і інші відомості про пудру. Єдине чого немає - об'єму.


В комплекті також є зручна велика і м'яка пуховка, якою за потреби можна наносити пудру на обличчя. Я ж нею не користуюся, відклала в бік і вона собі лежить, може для чогось згодиться:) Наприклад, для прикривання дірочок сифтера під час транспортування.


Під пуховкою - сифтер, який спочатку був заклеєний прозорою наліпкою, аби пудра не висипалася в кришку ще до того, як ви почнете її використовувати. Я замовляла пудру онлайн і кольорів вживу не бачила, тому консультант люб'язно допомогла мені підібрати колір - 02.


Хороший бежевий колір, з жовтим підтоном. Мені підійшов ідеально. Взимку - ідеальне попадання, а влітку, хоч вона і не помітна на шкірі, нею можна буде висвітлювати центральну частину обличчя. Пудра не містить тальку і ароматизаторів, а також пройшла дерматологічний контроль.


Пудра класно закріплює тон і консилер, не дає їм нікуди втікати протягом цілого дня. Хоч вона і не матуюча, блискіток у ній немає. Тримає обличчя матовим 3-4 години, потім вже починає виступати жирний блиск. На лиці зовсім непомітна, не створює ефект перепудреного персика.

А ви любите розсипчасті пудри? Якою користуєтеся?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Спасибо за обзор и знакомство с маркой! Люблю сыпучие текстуры и даже очень ( но в косметичке всегда ношу компактную) У меня от Mary Kay и мне нравится!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Я також розсипчасту пудру тримаю вдома, а з собою тільки компактну ношу) Mary Kay не пробувала, але давно заглядаюся на їхні мінеральні тональні основи)

      Видалити
  2. Я очень люблю рассыпчатые пудры, они ложатся на кожу очень тонкой вуалью.

    С удовольствием подписалась на Ваш блог (под номером 57), буду рада дружбе ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я через це люблю розсипушки)

      Дякую, я також на Ваш блог підписалася)

      Видалити
  3. Я больше люблю компактную пудру, но обзор интересный:)
    _________________________________
    Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж люблю компактні, але вони деколи надто помітні на шкірі) Дякую!

      Видалити
  4. Сейчас лето, и я забыла о тональных средствах! Хотя пудры мне не хватает, чтоб закрепить макияж когда иду гулять вечером!
    beautyvika.blogspot.com заходи в гости

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я на літо стараюся повністю перейти на мінеральну косметику)

      Дякую за візит!

      Видалити