Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm

22:32

Привіт! Бальзами для губ я люблю, нові екземпляри постійно якимось дивним чином з'являються в моїй колекції. Але всіх їх цікаво пробувати, знаходити класні, а ще більш цікаво розповідати вам про них. Сьогодні я підготувала для вас відгук на бальзам Clarins, що має надавати губкам об'єму і підсилювати їх колір.


Ароматний бальзам з танучою текстурою живить, відновлює і зволожує ніжну шкіру губ. Моментально дарує їм відчуття комфорту, розгладжує і візуально збільшує об'єм. Крім того, бальзам підсилює природний відтінок губ і дарує їм ніжне сяйво.


Стік з бальзамом лежав у коробочці для додаткового захисту, на ній є трохи опису бальзаму та його склад. Всередині окрім самого стіка лежав також  великий вкладиш з поширеною інформацією.


Упакування дуже позитивне, яскраве з пресованого картону. Для Clarins як прихильника мінімалістичного дизайну - гарний крок. До того ж бальзам також вийшов і в тубі з квітковим дизайном. На гільзі є брендове гравіювання.


Бальзам в стіку приємного персикового кольору і так само класно пахне персиком. Ще бальзам має легкий солодкий присмак, не дуже виражений. Стік має зручну форму і зріз, завдяки якому бальзам легко наноситься на губки.


Свої основні функції він виконує чудово. Наноситься тонким шаром, не відчувається жирним на губах та не викликає будь-яких дискомфортних відчуттів. Одна з чудових і цікавих особливостей бальзаму - він реагує на рН баланс губ і надає їм унікального рожевого відтінку. Реагує він не тільки на губи, але і на руку :)


Бальзам класно зволожує губи і цей ефект тримається досить довго. Навіть коли зникає глянець, залишається лише відтінок і відчуття комфорту і м'якості на губах. Звичайно, після прийому їжі чи напоїв бальзам доведеться знову нанести, але ж так приємно дістати з косметички красивий футляр і граційно підмалювати губки. Я залишилася у захваті від бальзамчику, якщо ви в пошуку якось достойного екземпляра - придивіться.
Купити бальзам можна в мережі магазинів Brocard, Bonjour, Летуаль, а також в інтернет-магазині letu.ua.

Ви пробували цей бальзам? Любите його?

Продукт наданий для незалежного
тестування PR-відділом Clarins Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Спасибо за обзор! Если б не цена, купила бы, так как футляр ну очень привлёк!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Я теж думаю купити, коли цей закінчиться, але ціна і справді кусюча.

      Видалити

  2. Спасибо за обзор! Всегда интересно почитать об элитных ухаживающих средствах.))))

    ВідповістиВидалити
  3. Гарненький за описом та оформленням. Відгук чудовий, дякую!

    ВідповістиВидалити