Clarins Wonder Perfect Mascara 01 Wonder Black

22:17

Привіт, красуні! Я люблю пробувати різні туші для вій, постійно знаходжуся в пошуку ідеальної для себе. Останнім часом моєю улюбленицею була Maybelline Lash Sensational, але сьогодні не про неї. На презентації Clarins мені та іншим дівчатам-блогерам подарували коробочки з кількома продуктами бренду, серед яких і була туш. Зараз я спішу поділитися своїми враженнями від неї, тому ласкаво прошу!


Універсальна туш для вій «3 в 1» рівномірно фарбує вії по всій довжині, від коренів до самих кінчиків, надаючи їм об'єму, подовжуючи і максимально підкручуючи. Виразний макіяж, насичені кольори і бездоганна стійкість.

Мені дісталася туш в мініатюрі, повнорозмірна її "родичка", об'ємом 7 мл, знаходиться в стриманому, але вишуканому і стильному футлярі золотого кольору. На мініатюрці досить мало інформації про туш, але все можна знайти на просторах Інтернету.


Я вважаю, що також важливо відзначити й те, що в складі присутній провітамін B5, завдяки якому туш виконує не лише свою основну декоративну функцію, але і доглядає за віями. Окрім провітаміну В5 в складі туші присутні такі незвичні компоненти, як рисовий віск, який покликаний робити вії більш густими, і кондиціонер з тростинного цукру для додаткового догляду.


В туші класична, ворсиста щіточка. Хоч я більше люблю силіконові, цією досить зручно малювати вії і я швидко до неї звикла. Вона не велика і не мала, як раз те, що мені ідеально підходить. Щетинки розташовані більш-менш щільно і набирають на себе оптимальну кількість туші для того, щоб нанести по 1 шару на кожне око.До обмежувача також немає претензій, він добре забирає надлишок туші зі щіточки. 


З першого використання туш мене дуже розчарувала, вона відбивалася на верхніх повіках протягом дня і обсипалася. Тому я залишила її на якийсь час і користувалася іншими. Коли ж через кілька тижнів я вирішила дати туші другий шанс, її ніби підмінили. Вона перестала обсипатися і відбиватися, хоча зовсім не підсохла. 


В неї досить приємна консистенція, не тягуча як це часто буває, коли на кінчику щіточки залишається "ниточка" туші, яку обов'язково треба витерти перед нанесенням. Під час використання вона досить швидко засихає, тому не треба тягнути і буквально за одну хвилинку одразу наносити другий шар.


На фото ліворуч - один шар, праворуч - два.

Як завжди показую результат на своїх віях. Думаю, всі ви вже знаєте, як виглядають мої "голі" вії, тому покажу вже намальовані. Як і заявлено виробником, туш додає неймовірної довжини віям, трохи об'єму і справді підкручує їх. Мені дуже подобається вигляд вій з цією тушшю і я навіть думаю про покупку повнорозмірного упакування щойно я закінчу всі свої відкриті туші. Змивається вона без особливих труднощів, правда, одна міцелярка, яку я купила начитавшись хороших відгуків, не може змити її до кінця, але це вже зовсім інша історія.
Купити туш можна в мережі магазинів Brocard, Bonjour, Летуаль, а також в інтернет-магазині letu.ua.

Якою тушшю ви зараз користуєтеся? Пробували цю? Можете порадити щось краще?

Продукт наданий для незалежного
тестування PR-відділом Clarins Україна

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Огромное спасибо за обзор! Очень много хорошего слышу в адрес тушей от марки, но все никак не доберусь. Очень красиво смотрится!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую! Я б теж напевно не спробувала, якби не отримала цю мініатюрку)

      Видалити
  2. Потрясающе красивые ресницы! а брови то какие соболиные!
    такой арсенал любая тушь только чуть-чуть украсит)

    пробовала ее, нравилась очень!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень красивый результат! Знакома с качеством этой марки. Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
  4. шикарные реснички. Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
  5. Війки дійсно чудові!)
    Теж хочу мініатюрку для знайомства)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!
      Наж аль, її можна купити лише в якихось наборах або "з рук", а так то дійсно чудовий формат для знайомства)

      Видалити
  6. Викусь, у тебя просто роскошные ресницы! Им и тушь никакая не нужна! ))

    ВідповістиВидалити