Couleur Caramel Lip Gloss 808 Pearly Coral

23:38

Привіт! Влітку особливо хочеться яскравих барв в макіяжі, тому наступним продуктом органічної марки декоративної косметики Couleur Caramel, з яким я хочу вас познайомити, буде блиск для губ у 808 відтінку - Pearly Coral. Запрошую!


Поживний блиск для губ, робить губи спокусливими і чарівними.

При виді цього екологічного картонного згорточка, рука сама до нього тягнеться. Так і хочеться його постійно рухати, роздивлятися і, звичайно ж, користуватися самим блиском. Між кришечкою і самим "тілом" туби є прозорий поясок, через який добре видно відтінок і можна роздивитися золоті іскорки у складі блиску.


Знизу на наліпці вказаний номер відтінку, батч-код, термін придатності та об'єм - 9 мл. У складі блиску 54% активних інгредієнтів, 100% інгредієнтів природного походження, 54% інгредієнтів органічного походження.


Склад блиску позитивно впливає на шкіру губ, захищаючи її від шкідливих УФ-променів. Він покликаний додавати губам сяйва і кольору, захищати ніжну шкіру та давати такий собі ефект наповнення. Під кришечкою ховається стандартний для блисків м'який аплікатор на довгій ніжці.


Аплікатор дуже м'якенький і приємний у використанні. Має невеличку ямку, куди потрапляє оптимальна кількість блиску для того, щоб гарно промалювати одну губу. А загострений кінчик легко виводить контур навіть без використання додаткової кисті.


Колір блиску - сонячне літо в баночці. Насичений корал з безліччю золотих блискіток. Але не таких, які асоціюються з голографічними блисками з 2007, величезними, які відчувалися на губах. Тут блискітки дуже дрібненькі, зовсім не відчутні, але додають блиску красивого переливу і сяйва на сонці.


Я ношу блиск двома способами, залежно від настрою. Можу нанести зовсім трошки і розподілити пальчиком. У такому випадку виходить дуже натуральний макіяж губ, яким з легкістю можна доповнити виразний макіяж очей.


Або ж наношу досить густо. Тоді колір повністю передається на губи. Блиск трохи липне, але за рахунок цього довго тримається. Може витримати чашечку кави, але ніяк не жирний перекус. Ні пігмент, ні блискітки не збираються в складочках. Ще одним його величезним плюсом є те, що він не утворює цієї неприємної білої смужки на стику губ.


Мені подобається користуватися цим блиском, він дійсно трохи зволожує губи і згладжує якісь сухості чи нерівності. Зараз користуюся ним майже щодня, бо дуже мені подобається його колір. А під засмагу він буде пасувати ще краще! Дізнатися про блиск більше і купити його можна тут.

А ви любите блиски для губ? Пробували якісь від Couleur Caramel?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Couleur Caramel Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Not the biggest fan of lip glosses but this one actually looks quite cute :)

    ВідповістиВидалити
  2. На губках просто шикарний!) Дякую, що поділилась)

    ВідповістиВидалити
  3. Колір неперевершений! Давно не бачила настільки гарних кольорів з таким гарним виглядом на губах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, колір дійсно крутий) Окрім гарної поведінки на губах, він ще й не погано їх зволожує)

      Видалити
  4. Єдине, що не подобається в марці, це ціна, бо вона явно завищена

    ВідповістиВидалити