Dr. Sante Keratin Hair Mask

18:48

Наступним кроком після шампуню у моєму поточному догляді за волоссям є маска для волосся. Так як волосся влітку особливо пересихає і стає ламким, його треба активно відновлювати. Моїм помічником, якому під силу повернути волоссю гладкість і м'якість, стала маска для волосся із серії Keratin від Dr. Sante. Запрошую!


Маска з комплексом протеїнів захищає волосся від впливу навколишнього середовища, забезпечує термозахист волоссю, перешкоджає ламкості і тьмяності, зволожує і живить, полегшує розчісування.


Знаходиться маска у баночці з міцного пластику. Об'єм 300 мл. Дуже мені сподобалося оформлення цієї лінійки. Поєднання матового білого і глянцевого голубого і золотого виглядає дуже привабливо. Навколо упакування на наліпці є вся інформація про засіб.


Маска не містить парабенів і мінеральних олій. Кератин, який входить до її складу, насичує волосся вологою і утримує її всередині волосини протягом всього дня. Завдяки цьому волосся буде захищене від пересушування і впливу сонця.


Під кришечкою, що надійно закручується, є додаткова пластикова мембрана для захисту під час транспортування чи інших маніпуляцій.


Консистенція маски злегка гелева, не жирна і це мене дуже радує. Без труднощів розподіляється по вологому волоссю. Виробник радить наносить маску навіть на прикореневу зону. Я так не роблю, бо моє волосся і без того швидко брудниться. Наношу приблизно від мочки вуха і вниз.


Маскою користуюся кожного разу під час миття голови, тримаю 2-5 хв і змиваю. Ще під час змивання відчувається, яким гладким і ніжним стає волосся. Так і хочеться його постійно гладити і гладити. Я мию голову через день і дуже мені подобається те, що навіть на другий день волосся не втрачає своєї гладкості. Волосся стало значно легше розчісувати і протягом дня воно менше заплутується і взагалі стало більш слухняним. Задоволена результатом на всі 100% і можу впевнено вам рекомендувати засоби з лінійки Keratin. Більше про маску тут.

Якою маскою для волосся ви зараз користуєтеся? Пробували цю?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Чудовий огляд! Вікторія, дуже дякую! Хочу всю цю серію разом спробувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Мені також масочка дуже сподобалась)

    ВідповістиВидалити
  3. отличная серия, мне все средства из линейки понравились)

    ВідповістиВидалити
  4. Мені дуже подобається серія Ейвон з кератином. Але і на цю заглядаюсь також. Думаю, варто спробувати і порівняти :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я зараз якраз почала користуватися зелененькою серією з Ейвону "Сяйво день за днем". Незабаром напишу про результати, але поки дуже подобається!

      Видалити