Faberlic Drop & Dry Instant Nail Polish Dryer

22:00

Привіт, красуні! Я, як і більшість дівчат, дуже люблю перемальовувати нігті час від часу, експериментувати з кольорами і фірмами лаків для нігтів. Моїми незмінними помічниками в таких ситуаціях є засіб для зняття лаку і сушка. Тому сьогодні хочу вам розповісти про мою відносну новинку - крапельну сушку Faberlic Drop & Dry.


Миттєва сушка для лаку Drop & Dry - ідеальний манікюр в домашніх умовах! Наноситься поверх свіжого шару лаку, прискорюючи його висихання. Всього через кілька секунд лак на нігтях повністю висихає, набуваючи додаткового блиску і стійкості.


Сушка знаходиться у скляній баночці з піпеткою, якою легко і зручно діставати рідину і крапати на нігті. Спереду є лише назва фірми і продукту, а ззаду - склад, відомості про виробника, дата виготовлення/термін придатності і об'єм - 8 мл.


За рахунок саме крапельності можна регулювати кількість засобу, що потрапляє на нігті і це значно допомагає його економити. Зазвичай, мені вистачає по 1-2 крапельки на ніготь. Досить лише крапнути її біля кутикули і вона сама розтікається по всьому нігтю.


Ніякого аромату я не відчуваю. Консистенція - масляниста водичка. Потрапляючи на кутикулу і шкіру навколо нігтя, приємно зволожує їх, майже не залишає жирної плівки. Але я все ж стараюся не робити якоїсь роботи в телефоні чи за комп'ютером, щоб не залишити жирних слідів.


Сушка дійсно працює. За 7 хв висушує лак до кам'яного стану. В мене це переважно база + 2 шари кольорового лаку + топ. Крім швидкого висушування лаку виробник обіцяє нам ще й додатковий блиск. Тут ніяк не можу погодитися, бо і так користуюся топом для блиску, а сушка в цьому напрямку не робить нічого. Але купувала я її виключно для пришвидшення висихання лаку і з цим завданням вона чудово справляється, тому я дуже задоволена.

Якими сушками ви користуєтеся? Пробували цю?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. фотографии такие сочные ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Я не можу довго чекати поки всі слої просохнуть )), то мені слід придивитися до такого засобу. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, у такому випадку - крапельки справді допоможуть) Дякую, за коментар!

      Видалити
  3. Ого, не очікувала, що сушка від Фаберлік працюватиме! Тут у лакових фірм такі фейли з сушками получаються, а Фаберлік не підкачав дякую за огляд. Буду рада взаємній підписці http://vasilenaspace.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, я теж не очікувала, але сушка не підвела)

      Підписалася на Ваш блог, давайте дружити!

      Видалити