Clarins Beauty Flash Balm

22:26

Привіт! Хто з нас не хотів би мати чарівний крем, який за одну мить міг би змінити шкіру на краще, прибрати сліди втоми, зробити шкіру сяючою та надати їй відпочилого вигляду? Саме такі обіцяння красуються на упакуванні Clarins Beauty Flash Balm. Але чи все так чудово як обіцяє нам виробник? Зараз дізнаємося!


Бальзам в одну мить усуває сліди втоми на обличчі. Моментально зволожує, відновлює сяючий колір шкіри, підтягує контури обличчя, надає відпочилого і розслабленого вигляду.

Мініатюрка бальзаму знаходиться в м'якій пластиковій тубі, об'ємом 15 мл. Дизайн витриманий в стандартному для Clarins стилі. На упакуванні є небагато інформації, зокрема рекомендації щодо застосування. Виготовлено у Франції.


Дозатор у вигляді невеличкого отвору був запаяний металевою мембраною задля гарантії новизни вашого засобу. Під нею - маленька дірочка, через яку легко і зручно видавлювати бальзам.
Екстракти оливи і гамамелісу у складі вирівнюють поверхню шкіри, роблячи дрібні і глибокі зморшки менш помітними. Бісаболол знімає роздратування і дарує шкірі сяйво молодості.


Засіб рожевуватого відтінку, після розподілення по шкірі стає повністю прозорим. Має яскравий і насичений аромат, який комусь подобається, а комусь - ні. Особисто для мене він трохи важкуватий. Текстура легка, бальзам швидко вбирається в шкіру і не залишає жирності, лише невеликий перелив як природне сяйво шкіри.


Крем радять використовувати перед макіяжем і одразу, не чекаючи поки він вбереться, наносити тональну основу поверх. Мені подобається такий спосіб, бальзам непогано підсвічує обличчя і робить його більш доглянутим і свіжим, візуально трохи покращує тон шкіри. Також на презентації нам розказали, що засіб можна використовувати як маску, просто нанісши товстим шаром на кілька хвилин, і прибрати залишки серветкою. Для себе цей спосіб я одразу відкинула, бо вже наперед знала, що не подружуся з ним. 
Якби трохи легший аромат бальзамові - для мене ціни б йому не було, я часто використовую саме його у якості бази, коли маю важливі події або коли хочу кращого ефекту від свого тонального засобу.
Купити бальзам можна в мережі магазинів Brocard, Bonjour, Летуаль, а також в інтернет-магазині letu.ua.

А ви пробували Beauty Flash Balm? Любите його?

Продукт наданий для незалежного
тестування PR-відділом Clarins Україна

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Спасибо за подробности. Моё знакомство с маркой все никак не состоится

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Я поки більше догляду спробувала, ще хочу кілька декоративних штучок)

      Видалити
  2. интересный способ использования, марка очень нравится)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені таке використання було трохи дивним, але як виявилося - дуже зручним)

      Видалити
  3. Мені б точно підійшов)Огляд засобу такий милий)

    ВідповістиВидалити
  4. Вікторія, дякую за чудовий відгук! Гарний по опису бальзамчик, та й виробник дуже шановний.

    ВідповістиВидалити
  5. Не пробовала его ещё, но чертовски интригует) Свойства у него такие, каких иногда кожа просит)
    Спасибо за обзор, Вика! Очень красивый :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, деколи хочеться одним рухом перетворити шкіру на краще!

      Дякую, Аню!)

      Видалити