Clarins Multi-Active Jour Antioxidant Day Cream

12:52

Привіт! Жінкам, особливо у старшому віці, дуже хочеться зберегти молодість і пружність шкіри на якомога довший час. А щоб потім це не стало великою проблемою - варто почати раніше. Сьогодні розповім вам про денний крем для попередження перших вікових змін з антиоксидантною дією для сухої шкіри від Clarins. Запрошую!


 Цей засіб догляду розроблено спеціально для дівчат 30 років, які ведуть активний спосіб життя. Його формула, натхненна найсучаснішими науковими досягненнями і збагачена високоефективними рослинними екстрактами, сприяє помітному скороченню перших зморшок, забезпечує оптимальне зволоження шкіри, пробуджує її сяйво і допомагає зберегти її молодість.


Мініатюрка, об'ємом 15 мл, мала картонну коробочку для додаткового захисту. В ній окрім самого тюбика лежала ще й інструкція щодо використання на багатьох мовах. На самій коробочці теж є досить багато інформації.


Матова текстура упакування робить його дуже приємним на дотик. "Золота" кришечка з пластику щільно закривається і не дозволяє крему втікати. Часто буває, що кришка недокручується, крем витікає і залишається на носику. Це не та ситуація - тут все чудово.


Дозатор у вигляді маленької дірочки мав мембрану - точну гарантію, що кремом до вас не користувалися. З нього зручно видавлювати крем і легко регулювати порцію, що виходить. Текстура крему середньої щільності, легко розподіляється по шкірі, але відчувається дуже живильною. Саме те, що треба для сухої шкіри.


Хоч в мене комбінована шкіра, схильна до жирності і до 30 мені ще далеко, я мусила спробувати крем, треба ж вам розповідати свої враження :) Як я вже писала він без труднощів розподіляється по шкірі. Має легкий аромат, який досить швидко зникає. Завдяки своїй  щільності добре живить шкіру і додає їй мінімального сяйва. На крем без проблем лягає макіяж, тональний крем не скочується і не забивається у складочки. Звичайно, про зменшення зморщок нічого сказати не можу, бо за один раз супер ефекту немає і я не користувалася кремом більше. А от моїй мамі подобається. З її слів крем гарно вирівнює шкіру, робить її гладкою і шовковистою. Мамі подобається і вона радить вам придивитися до нього.
Купити бальзам можна в мережі магазинів Brocard, Bonjour, Летуаль, а також в інтернет-магазині letu.ua.

Який крем ви обираєте для денного догляду? Знайомі з цим?

Продукт наданий для незалежного
тестування PR-відділом Clarins Україна

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Судя из описания крем очень хороший ))

    ВідповістиВидалити
  2. Візьму на замітку, для своєї матусі)
    Дякую за огляд_)

    ВідповістиВидалити
  3. Я зараз ним якраз користуюсь) ніби непоганий) але також поки важко сказати про розгладження зморшок. Єдине, що можу підтвердити - крем справді дуже комфортний))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за відгук, Уляно!
      Мені він зараз надто важкий, як для літа - дуже щільна текстура та і розгладження зморщок поки не потребую, тому віддала в добрі руки)

      Видалити
  4. Мені б такий думаю сподобався б. Гарний опис! Дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
  5. Я зараз користуюсь ним наніч, бо вдень надто жирний)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розумію тебе, мені він також надто важкий, навіть на ніч. Я його віддала мамі і вона дуже ним задоволена)

      Видалити