Clarins Samples: Skincare & Makeup

21:06

Привіт! Я знову повернулася) Мій відпочинок трошки затягнувся і писати пости зовсім не було часу. Я встигла відпочити від всього і від блогу, в тому числі, щоб з новими силами і ідеями повернутися до вас і радувати новими постами щодня! Сьогодні хочу розповісти вам про купку пробників Clarins, серед яких є і засоби для догляду за обличчям і декоративна косметика. Запрошую!


Clarins BB Detox Fluid



ВВ флюїд з рослинними екстрактами був в мене в двох найсвітліших відтінках fair та light. Хоча світлими їх назвати важко. Навіть для мене, досить смуглої, light був темнуватий, то що вже казати про білосніжок. Флюїд злегка вирівнює тон шкіри, ніякі висипання чи плямки не перекриє, але надасть більш відпочилого вигляду. Трохи підсвічує обличчя, ефекту жирного обличчя не робить, а дає гарний перелив. Тримається поганенько, на моїй жирній шкірі почав швидко блищати і поступово зникати приблизно за 5 годин. Загалом середній результат, тому повнорозмірне упакування не купила б.

Clarins Extra-Firming Day Wrinkle Lifting Cream


Так як антивікові засоби в мене тестує мама, на неї лягла відповідальність спробувати і цей крем. В одному пробничку досить велика кількість продукту, точно вистачить на 3-4 використання. Крем мамі сподобався, вона каже, що він добре розгладжує шкіру і робить її більш пружною і шовковистою на дотик. Аромат крему досить легкий і ненав'язливий, протягом для його не буде відчутно. Макіяж на ньому тримається добре, не скочується і не збирається комочками. В складочки також не забивається.

Clarins Multi-Active Jour Antioxidant Day Cream


Про цей крем я нещодавно писала окремий пост. Прочитати його можна тут. Коротко кажучи він виявився надто важким для моєї жирної шкіри, що на день, що на ніч. Тому і цей крем також відправився у косметичку моїй мамі. Вона задоволена ним, з її слів він комфортний на шкірі, добре зволожує і пом'яшкує. Як і на попередньому - на цьому кремі також не скочується макіяж, тональний засіб лягає без проблем. Запах насичений, як для мене засильний, але зі шкіри зникає швидко.

Clarins Lisse Minute Instant Smooth Perfecting Touch


База під макіяж, яка покликана вирівнювати тон і рельєф шкіри. Її можна використовувати як перед нанесенням декоративної косметики, так і самостійно. Активні рослинні інгредієнти та вітамін Е у її складі доглядає і захищає шкіру протягом всього дня. Силіконовими базами під макіяж я користуюся рідко, але мітко. Ось і ця довго лежала і свого часу. Та все ж дочекалася. Вона робить шкіру неймовірно ніжною і оксамитовою на дотик. Перед нанесенням макіяжу треба дати базі кілька хвилин всістися. Результат не змусить себе чекати - тональний засіб лягає рівненько, мімічні зморшки  і складочки стають менш помітними. Засіб мені сподобався, я б купила повнорозмірну баночку.

Clarins Super Restorative Day Cream


Ще один крем для зрілої шкіри. Але цей я тестувала сама. Якось зранку я вирішила трохи "познущатися" зі своєї шкіри. Довго і ретельно вимивала її, тоді скористалася досить грубим скрабом і ще й нанесла зверху глиняну маску. Після таких екзекуцій треба було добре зволожити шкіру і дати їй можливість відновитися і прийти в норму. Мій вибір впав на відновлювальний пробничок Clarins. Цей крем, як і попередні, має густу і досить жирну консистенцію. Для сухої шкіри підійде і то на зиму, дівчатам з іншими типами навіть дивитися у його сторону зась!

Clarins Double Serum


І так, це ще один антивіковий засіб! Моїй мамусі повезло, так повезло. Інноваційна сироватка складається з олійної і кремової фази. Навіть пробничок зроблений так, щоб їх було зручно дістати. Його треба розламати посередині і тоді обидві фази змішаються прямо в долонці. Мама наносила сироватку наніч. Вона одразу ж відмітила приємну консистенцію і приємний аромат. А також те, що засіб досить швидко як для олійки вбирається в шкіру і не залишає на її поверхні дискомфортної плівочки. Зранку шкіра виглядала дуже пружною і зволоженою, на дотик була такою ж.  Обов'язково куплю мамі таку сироватку у великому об'ємі.

Clarins HydraQuench Cream-Gel


Ну от, хоч цей крем підійшов мені по типу шкіри. В нього приємна гелева консистенція, легкий аромат, який хочеться постійно вдихати. Легко розподіляється по шкірі і швидко вбирається, не залишаючи по собі жирної плівки чи інших дискомфортних відчуттів. Макіяж на крем лягає чудово і добре тримається. Нікуди не втікає протягом цілого дня. Крем мені настільки сподобався, що я збираюся купити повну версію. Єдине, чим мені не подобається повнорозмірна баночка - своєю негігієнічністю. Я все ж більше люблю туби з помпами.

Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF10


Ще один тональний засіб - Skin Illusion. У мене відтінок 107 Beige, Не найсвітліший, такий собі середній. Для мене був темнуватий, тому я походила з ним кілька годин вдома. Він справді трохи підсвічує обличчя, непогано вирівнює тон шкіри і робить її візуально більш здоровою. На мені починає блищати години через три, бували результати і кращі, тому повнорозмірну баночку не куплю. Принаймні до тих пір, поки в мене жирна шкіра.
Усі засоби описані в пості можна купити в мережі магазинів Brocard, Bonjour, Летуаль, а також в інтернет-магазині letu.ua.

Ви пробували якісь з цих засобів? Якими залишилися задоволені?

Продукт наданий для незалежного
тестування PR-відділом Clarins Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Блакитний гель мене підкорив) А ББ-крем потішив стійкістю, хоча відтінко справді було б краще мати ще світліший)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Клас, Наталю! Рада, що наші враження співпали)

      На мені ВВ крем зовсім не дав того результату, якого я очікувала(

      Видалити
  2. А я зі всього тільки ББішку пробувала. Мені дуже сподобався..найсвітліший підійшов ідеально, а ось той що лайт личив до засмаглою шкіри) Я задумуюсь над покупкою повнорозмірки) Треба і собі порозпаковувати всі ті пробнички)) а то лежать перекидаються на поличці)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого, а мені чомусь затемні були! Класно, що тобі підійшло) Відкривай, там багато крутих засобів!

      Видалити
  3. Спасибі за короткий екскурс по багатьом засобам марки)

    ВідповістиВидалити
  4. База під макіяж зацікавила, іноді дуже не вистачає такого засобу. Дякую дуже за гарний огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюся, є такі моменти, коли без бази справді ніяк)

      Дякую, за візит!

      Видалити