Essence Sun Club Matt Bronzing Powder #01 Natural

19:10

Бронзери для мене - сезонний фрукт. Ними я користуюся лише влітку - на початку осені, бо саме в цей час в мене прокидається якась непереборна любов до них і я стараюся намазатися ними побільше. Звичайно, до іржаво-рудих смуг на щоках в мене не доходить, але ну дуже вже вони мені симпатичні саме в пору засмаглої шкіри. Сьогодні мова піде про матовий бронзер Essence!


Для засмаглої шкіри та природнього вигляду! Велика упаковка бронзуючої пудри створює ефект натуральної засмаги на шкірі обличчя та декольте та в той же час  має сильний матуючий ефект!


Як і більшість продуктів фірми - бронзер поміщений у пластиковий футляр без дзеркальця. Порівняно з попередньою версією упакування - ця більш пласка і кутаста. Минула мала округліші форми. Про неї я писала тут.


Так як бронзер не має ніякої додаткової коробочки, вся інформація про нього знаходиться на наліпці ззаду. Є також невеличка з українським перекладом. Бронзера цілих 15 грам! Вистачить точно на усе життя, тим більше, що використання в нього мінімальне.


Окремо хочеться поговорити про пудреницю. Зроблена вона відмінно! Пластик міцний, надійний. Випробувана багатьма відкриваннями-закриваннями кришечка не підвела. Тримається щільно як і в перший день користування. І замочок теж потужний. Нігтями його краще не відкривати, бо вони добряче постраждають.


Дуже мені подобається візерунок, вибитий на поверхні пудри. Бронзер має ніжну, шовковисту текстуру, яка легко набирається на кисть, не пилить і не ставить плям на лиці. А його аромат - це щось з чимось. Натуральний запах кокоса, який не дратує, а робить використання більш приємним. Після нанесення на шкіру не відчувається.


Але все ж покупка цього бронзера стала моїм величезним фейлом. В світлі магазину, яке я ненавиджу всією душею, він здавався більш сірим, і я без вагань схопила його і понесла до каси. Вже вдома я відкрила його і зрозуміла, що це той самий бронзер, який в мене вже є, тільки в оновленому упакуванні. Але я не засмучуюся, бо в старого вже термін підходить, а в мене вже і новий є :) Якщо ви теж любите підкреслювати влітку засмагу або ж навіть створювати її - цей бронзер точно ваш продукт!

А ви користуєтеся бронзерами, які обираєте для себе? Пробували цей?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Выглядит бронзер шикарно! Спасибо, за обзор!

    ВідповістиВидалити
  2. Какой классный! Надо поискать в магазинах,очень понравился)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже класний! Думаю, і в користуванні він тобі сподобається)

      Видалити
  3. Цей візерунок так вабить! Гарний бронзер! Я бронзерами цим літом користувалася частіше всього. Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
  4. Викуль, спасибо за подробности! Ну очень красивый рисунок у него!!!
    У меня изменился аккаунт Google+, буду рада тебя видеть вновь в своих кругах)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити