Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 04

21:09

Коли в інтернеті почав набирати обертів галас навколо цих помад, я теж зацікавилася. Мені сподобалися деякі відтінки з лінійки, а вже незадовго одна з помадок з'явилася і в мене. І сьогодні я спішу поділитися своїми враженнями від неї з вами. Запрошую під кат!


Рідка помада покриває губи невагомою плівкою, через кілька секунд перетворюється в матову, які тривалий час зберігається на губах без почуття сухості і липкості.  Масло авокадо і вітамін Е в складі помади надають губам м'якість і гладкість, прекрасно зволожують їх.


Помада знаходиться в тюбику з міцного і товстого пластику. Виглядає лаконічно і солідно. Матова кришка зручна у використанні, щільно закривається і приємна на дотик. Помадка не містить парабенів у своєму складі та протестована дерматологами. І ще й до всього - вона стійка до поцілунків. Виготовлена в Туреччині.


В мене відтінок 04 - насичений, яскравий рожевий з малиновою ноткою. Зазвичай я не ношу таких відтінків, але влітку чому б і ні? Я ризикнула і не прогадала.


Помада оснащена досить великим і пухнастим аплікатором. Він приплюснутий, має дві заглиблинки по боках, де збирається досить багато продукту. Обмежувач працює нормально, але для мене все ж забагато помади, яка залишається на один раз. Тому я спочатку знімаю залишки на горлечко тюбика і промальовую контур, а тоді вже добираю помаду і замальовую всю площину губ.


Текстура в помади страшенно приємна. Мусова або ж навіть чимось нагадує суфле. Ковзає по губах дуже легко. А пігментація просто захмарна. Якось я спробувала поставити кілька маленьких крапочок на губах, щоб зробити її менш насиченою. Але в мене нічого не вийшло. Колір був таким самим яскравим, тільки покриття було дуже-дуже легке. І це круто. А ще запах помади - ммм! Пахне як ванільна випічка.


Ідеально матовою помада стає за 1-2 хв і тримається у такому вигляді майже вічно. На перших кількох дотиках до губ може відбитися, але потім повністю всідається і вже не відбивається. З легкістю переживає багаторазове пиття. Жирну-жирну їжу перенесе з втратами на стику губ. Але помада так добре нашаровується, що підправити її не складе ніяких труднощів. Тримається до того часу, поки ви не захочете її змити. Робити це краще двофазкою, бо звичайною міцеляркою треба буде добряче потерти. Ну і найголовніше - вона не сушить губи. Я в захваті і з впевненістю можу рекомендувати цю помадку всім охочим. В її лінійці кожен зможе знайти щось для себе. Купити її можна тут.

Який фініш помад вам більше до вподоби? Глянцевий чи матовий?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Golden Rose Україна

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Спасибо за обзор! Очень красивый оттенок! Я люблю и глянцевые и матовые помадки одинаково сильно)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І тобі дякую! В мене теж якась рівнозначна любов до глянцевих і матових)

      Видалити
  2. На губах выглядит волшебно! Голден роуз большие молоцы, с каждым годом уровень продукции все растет

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарний колір) Я люблю матовість на губах, але поки всі застигаючі помадки дуже сушать мої губи(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Думаю, ця має тобі сподобатися, бо я жодного разу не помітила за нею висушування губ))

      Видалити
  4. Я з матовими тільки-тільки починаю знайомитися. До цього якось не сприймала їх чомусь.
    Дуже цікавий ефект.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже кілька років користуюся переважно матовими і дуже задоволена) Хоча раніше також не любила!

      Видалити
  5. Потрясающий оттенок помады! Спасибо за наводку, буду на него охотиться:) http://nobody-is-perfect.com.ua/

    ВідповістиВидалити