Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick 05

21:00

Привіт, красуні! Переглядаючи свій блог останнім часом, я помітила, що доглядова косметика його заполонила і вже здалося б написати про декоративну. Тому сьогодні я приготувала для вас огляд і відгук на класну, глянцеву, а головне - бюджетну помаду Golden Rose!


Супер гладка помада з абсолютно блискучим фінішем. Її легка формула гладко ковзає. Містить арганове масло і вітамін Е для поліпшення стану губ. Вона залишає губи зволоженими і покриває їх прекрасними яскравими відтінками. Захищає губи від сонячних променів з SPF 25.


На відміну від усім відомих помадок Velvet Matte, запакованих у плівочку, тут кожна помадка має свою "хатинку" у вигляді чорної матової коробочки з глянцевим лого. Також на ній присутня вся інформація про вміст. Виготовлено в Туреччині.


Тюбик самої помади мені дууже подобається. Він, як і коробочка, матовий з глянцевим лого. Його приємно тримати в руках і він презентабельно виглядає, навіть не скажеш, що це помада за 60 грн. Знизу на наліпці є номер відтінку. В мене 05. Помади в упакуванні приблизно звична кількість - 3 г.


Відтінок 05 - як раз те, що я люблю. Напівпрозорий рожево-бежевий нюд. Таких помад в моїй косметичці найбільше, вони найчастіше мною використовуються, під все підходять і всюди доречні.


Якщо близенько роздивлятися помаду - в її текстурі можна побачити дрібнесенькі блискітки. До речі, про текстуру. Вона неперевершена. Дуже ніжна і легка, тане при контакті з губами. Вона якась, ніби гелева чи навіть мусова. Щось таке.


Чомусь моя камера вирішила передавати її колір більш коричневим, ніж він є насправді. Але на цьому фото помада максимально близька до реальності. 


Фініш супер глянцевий і соковитий. Звичайно, через таку свою легку текстуру помада не переживе перекус. Після чашки чаю зникне глянець, колір все ж залишиться. Поправити її не складає зусиль, вона легко нашаровується, відмінно зволожує губи і за рахунок цього навіть трохи вирівнює їх рельєф, робить менш помітними вертикальні складочки на губах. Помада мій однозначний фаворит, я користувалася нею весь серпень і ви вже за кілька днів побачите її в моїх улюбленцях місяця. Лінійка помад також радує своєю різноманітністю. Всього відтінків 32, від найсвітліших, як мій, до темних, гранжевих, суто осінніх. Кожен зможе знайти собі до вподоби. Купити її можна тут.

А ви любите глянцеві помади? Чи, як весь  світ зараз, сохнете по матовим?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Golden Rose Україна

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Спасибо за пост! Известные марки растут и меняются )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, Голден Роуз особливо радує своїм розвитком і новинками) І тобі дякую, що читаєш!

      Видалити
  2. Люблю, такие помады, они очень хорошо смотрятся на губах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повністю погоджуюся! Такі кольори найбільш практичні і носибельні)

      Видалити
  3. Скучила вже за глянцевими помадками )). Гарний відтінок! Дякую за чудовий відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я останнім часом не можу перестати нею користуватися) І тобі дякую!

      Видалити
  4. красивий відтінок. треба собі щось таке придивитись на кожен день

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за подробности! Очень красивый оттенок помады
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити