My Summer Makeup Bag' 16

23:59

Привіт. красуні! Літо вже вийшло на фінішну пряму, на жаль, але як би ми не сумували, його не продовжиш. Тому нічого не залишається, як видихнути і спокійно поринути в осінь. Але філософствування відкинемо і гайда розглядати мою літню косметичку. В цьому пості я зібрала всі засоби, які допомагали мені щодня робити легкий непомітний макіяж, який не тече у спеку і довго тримається.


Illusor Мінеральна тональна основа В2 Середній Беж


Зазвичай, кожного літа я повністю переходжу на мінеральну тональну основу. Цей рік не став виключенням. Основа має хороше покриття, середнє, ближче до щільного. Непогано перекриває висипання і почервоніння на шкірі і загалом добре вирівнює тон. За рахунок того, що пудра розсипчаста - використовується вона дуже економно. В упакуванні 30 г, а за все літо я не використала і третини.  Лице з мінеральною основою в мене починає поблискувати лише під кінець дня і то дуже слабо. Я повністю задоволена нею і зараз навіть не хочу пробувати якісь інші. Детальний відгук вже є тут.


Catrice Prime and Fine Mattifying Powder 010 Translucent


Якщо раптом у моїх планах на день довго гуляти під палючим сонцем я беру з собою цю пудру. Вона матує намертво, але не створює ефекту маски і не викликає дискомфорту. На лиці вона абсолютно прозора, не дає ніякого відтінку. Пудра дуже дрібно змелена, зовсім не відчувається на лиці. А ще пудра є відмінним дзеркальцем, яке ховається в неї під кришкою і в якому все-все видно. Повний відгук тут.


Golden Rose Eyebrow Powder #105


Найкращий засіб для контурування з усіх, які я пробувала - пудра для брів Golden Rose. За прямим призначенням я її не використовую через те, що не користуюся для брів нічим, крім прозорого закріплюючого гелю. Тому пристосувала її для контурування. Пудра дуже економно використовується і шалено пігментована. Буквально одного дотику кистю до поверхні пудри досить, аби "зробити" обидві щічки. На мені пудра в якості контуру дивиться органічно і натурально, тому я постійно нею користуюся. Відгук і фото на бровах тут.


Essence Sun Club Matt Bronzing Powder Lighter Skin 01 Natural


Якщо ж мені не хочеться контурування, але все таки є бажання підкреслити засмагу - в хід йде матовий бронзер Essence. Так, він рижий, але це ж бронзер. Його покликання створити на обличчі ефект поцілованої сонцем шкіри, або зробити наявну засмагу більш інтенсивною. Наношу його на найбільш випуклі частини обличчя, туди, де сонце в першу чергу залишає свій слід. Користуюся ним вже кілька років, навіть маму підсадила. Тепер купила знову, вже в новому дизайні. Відгук на бронзер в старому дизайні тут.


Eveline Satin Blush 05 Soft Peach


Коли ж треба освіжити обличчя і додати йому більш відпочилого вигляду - мені на допомогу приходять улюблені бюджетні рум'яна Eveline. Для мене це поєднання найкращих якостей, які можуть бути в рум'ян зі смішною ціною. Вони не пилять, сильно пігментовані, але легко тушуються, Лінійка складається з шести відтінків, де кожен зможе знайти свій. Ці в мене суто весняно-літні, яскраві і соковиті. Є ще й інший відтінок, більш зимовий, кольору припиленої троянди. Почитати про обидва можна тут.


Gabrini Terra Cotta Powder 02


Хайлайтери я люблю. Незалежно від пори року. Вони класно підсвічують шкіру і роблять її більш живою, чи що. Цей я купила близько 1,5 року тому в Prostor і користуюся ним дуже-дуже часто. А він майже не змінився у розмірах. Лише горбик трошки стерся. Такими темпами його вистачить ще й внукам. А по справі: він дає гарне холодне сяйво, не має у своєму складі окремих блискіток, на шкірі виглядає ніби вершковим. Крутий засіб за свою ціну. Детальний відгук тут.


IPKN NEWYORK Flash Cream Radiant Primer


Мініатюрка бази попалася мені в лютневій коробочці TrendyBox. Я спробувала використати її кілька разів за призначенням, вона однозначно класна, але не для моєї жирної шкіри, ще й влітку. Тоді  мені в голову прийшло, що з неї був би чудовий хайлайтер. Я не стала зволікати і зразу ж нанесла її. Такого гарного хайлайтера в мене ще не було, але тепер є :) В складі бази є дрібненькі рожеві частиночки, які роблять шкіру живою є невеличкий вологий ефект. Користуюся нею щодня і щоразу дико радію. Повний відгук можна знайти тут.


Faberlic Caring Eyebrow Gel 2 in 1


Після того як я закінчила всі маніпуляції з лицем - переходжу до брів. Одразу прошу вибачення за колір гелю, спочатку він був прозорий, але частинки пудри або тонального, які туди потрапляють, зробити його таким негарним. Особливих захоплень гель в мене не викликав. Він не дуже добре тримає волосинки, середньо. Ще мені не подобається його щіточка. Ворсинки занадто довгі і основна кількість гелю не дістає до бровинок, а залишається біля основи щіточки. Загалом, краще не купуйте.


Maybelline Lash Sensational Mascara


Туш Maybelline моя вірна помічниця вже більше 9 місяців. Вона не засохла за цей час, тільки стала трохи густішою. Користуюся нею щодня і не хочу змінювати. Всі інші туші відкинула, бо вони мають не настільки кремову консистенцію і не дають такого ефекту на віях як ця. Вона круто промальовує вії і робить їх об'ємними і довгими, дає класний вигин без використання кьорлера. Це мій однозначний мастхев і я з впевненістю кажу, що буду купувати її знову і знову. Фото на віях тут.


LN Professoinal Easy Liner for Lips 01


Олівцями для губ я почала користуватися не так давно, але все ж почала. Купила цей десь рік тому в Космо. Коштував він аж 8 грн. І з того часу я не користуюся ніяким іншим олівцем крім цього. Його колір ідеально підходить під натуральний відтінок моїх губ. Деколи навіть використовую його як матову помаду на всі губи. Олівець не сушить губи, довго тримається, як і будь-який інший не дає помаді чи блиску розтікатися. Має досить м'який стержень, але нормально стругається, не кришиться і не ламається.


Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer


Для губ у мене є два варіанти на вибір - матовий і глянцевий. Почну з останнього. Це мініатюрка усім відомого блиску для губ Clarins Eclat Minute. Використовую його завжди з олівцем. Хоч він і сам по собі не розтікається, в парі вони дивляться дуже класно. Блиск робить губки більш пухкими, вирівнює їх рельєф і надає легкого рожевого відтінку. Тримається добре, звичайно, перекусу не переживе, але коли ж для дівчат було проблемою підмалювати губки? До того ж блиск непогано зволожує ніжну шкіру і робить її більш пружною. Відгук вже чекає вас тут.


L'CF Soft Matte Lipstick 01


Як я вже розповідала в одному з постів - купила цю помаду не покладаючи на неї великих надій, але вона перевершила всі мої очікування. Справді матова, має досить тягучу текстуру, проте не сушить губи. Якби у лінійці було більше відтінків - вона б з легкістю стала конкурентом матовим помадам Golden Rose. Колір у моєї досить неоднозначний - холодний рожевий, з сіринкою, виглядає дуже гарно. А от при певному штучному світлі може дивитись трохи трупно. Загалом, за своїми характеристиками і кольором вона мені дуже подобається, тому раджу придивитися.


Ну і, звичайно, на останок свотчі усіх перечислених засіб, по порядку, підписані для вашої зручності.


І загальне фото моєї літньої косметички.


Розкажіть мені, якими засобами для макіяжу ви найчастіше користувалися влітку і чи пробували щось з моїх?

You Might Also Like

12 коментарі

  1. отличные фавориты, хороший набор для макияжа вышел, хайлайтеры тоже очень люблю)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарна і ніжна літня косметичка у Вас! Шкода, що сюди не увійшли Ваші літні лакові фаворити, було б цікаво подивитись.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я в переважній більшості роблю гель-лак, тому поки не користуюся звичайними лаками. Але незабаром обов'язково напишу про улюблені лаки зі своєї колекції)

      Видалити
  3. Чудовий обзор! Я мало користуюся косметикою, але мені завжди цікаві такого роду пости:)

    style-vinaigrette.com

    ВідповістиВидалити
  4. Отличная подборка! Мне тоже летом больше всего подходит минеральная основа:) У меня есть сейчас туш от Maybelline, но, к сожалению, не вызывает сильного восторга, из-за кисточки:( Консистенция самой туши мне нравится, ты очень правильно ее описала, но вот кисточка для меня не удобная; я люблю более узкие и с не очень длинными ворсинками.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж спочатку була не в захваті від щіточки, але потім якось звикла і подружилася з нею. Заради такої консистенції і результату я, напевно, навіть паличкою могла б її наносити))

      Видалити
  5. из перечисленного все неизведаное, пока.
    летом мой макияж ограничивается тенюшками, тушью и помадой. все. дневной крем с СПФ обязателен.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В тебе дійсно супер легкий макіяж получається! Я без тону зовсім не можу(

      Видалити
    2. к счастью, я это уже победила. да и не всякий крем на коже держится, все стекает(((((

      Видалити
    3. Ну так, але мінеральний на мені тримається як прибитий)

      Видалити