Tsukerka Body Cream

14:13

Привіт! Взагалі я не люблю маститися кремом для тіла після миття, бо це якось дуже довго, ще й треба чекати поки він вбереться, потім може залишитися неприємна плівочка або липкість. Так я думала, поки в мої руки не потрапив крем-герой цього посту Tsukerka. Як змінилося моє ставлення до зволоження шкіри після його використання - читайте далі!


Крем з ефектом омолодження і зволоження, який підходить для шкіри будь-якого типу. Він має однорідну ніжну консистенцію приємного кольору і аромату, яка дуже швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску.


Замість звичного упакування крем мав невеличкий хомут з вирізаним логотипом компанії з одного боку і мотивами української вишивки з трьох інших. Сама баночка - 150 мл, зроблена з хорошого пластику. Кілька разів в мене падала і не побилася. Кришка щільно закручується і не дає крему втікати.


Інформація про крем є знизу на наліпці: застосування, протипоказання та інше. Термін придатності 3 місяці після відкривання. Виготовлено в Каліфорнії, США. Також до кожного замовлення вам покладуть невеличкий буклет, в якому представлений весь асортимент компанії і короткі описи кожного з продуктів.


Як і заявляє виробник - крем дійсно дуже легкої консистенції і має легкий освіжаючий аромат. Точно навіть не можу його описати, але це дійсно свіжий, делікатний запах, який не буде перебивати ваші парфуми і не зможе дратувати своєю присутністю на шкірі, бо майже відразу зникає.


Використовується засіб дуже економно. Тої кількості, що на фото з легкістю вистачить на обидві ноги від бедра до п'ятки. Вбирається він також майже миттєво, звичайно, якщо не перестаратися з кількістю. Вже за 2-3 хвилини шкіра залишиться м'якою і зволоженою, без жирної плівки, липкості і дискомфортних відчуттів. Я в захваті від крему, тепер з радістю мащуся ним після душу. Раджу придивитися до нього, тим більше, що зараз від по акції всього 100 грн. замість 150. Купити його можна тут.

А ви любите маститися кремами для тіла? Не лінуєтеся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Tsukerka

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Гарний кремчик за описом, я мащуся після миття. А взимку навіть масла використовую. Дуже дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого, ти молодець! Я кілька разів також пробувала олійку, дійсно круто. Особливо AlpStories швидко вбираються) І тобі дякую за візит, Катю!

      Видалити
  2. Я, в принципе, люблю кремом пользоваться, когда у меня есть время для этого. Как и ты, не люблю, когда он долго впитывается. И ощущение пленки не люблю, но это зачастую из-за силиконов, парафинов и пр., которые некоторые производители добавляют в крема (особенно в масс маркете). Сейчас, в основном, пользуюсь натуральными кремами и с ними такие моменты случаются реже.

    О такой марке даже и не слышала, наверно, она новая:) спасибо за обзор и знакомство.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, знаю про погані склади, але і в масмаркеті є дуже хороші засоби) Натуральні креми теж люблю)

      Марка дійсно нова, преміальна)

      Видалити
  3. Хорошее по описанию средство. И очень милое название марки.

    ВідповістиВидалити