Yara Naturals Lavender Soap

22:57

Привіт! Давненько я не писала про натуральні милка, хоча так само користуюся ними на постійній основі для рук, а особливо для обличчя. Сьогодні я вирішила виправити цю невеличку прикрість, тому ловіть від мене новий мильний огляд - цього разу на лавандове мило від Yara Naturals.


Чудово підходить для вечірнього душу, коли треба розслабитися, заспокоїтися, зняти втому, гнів, тривогу і зі щасливою усмішкою піти дивитися кольорові сни


Мило дісталося мені на б'юті посиденьках в Івано-Франківську, які організувала Юля з Mandaryna's Beauty Blog. Представник Yara Naturals  подарувала нам невеличкі пакуночки, у яких було по три невеличких шматочки милка, як раз на пробу. В мене було лавандове, трояндове та дитяче.


Почну я із лавандового, бо це мій найулюбленіший аромат. Мило виробляється з високоякісних інгредієнтів. Більшість трав збирається на гірських схилах у Косові на Івано-Франкіщині. Поступово розвиваючись, компанія інвестує 30% свого прибутку в громаду, а саме на довготривале вирішення проблем, які постають.


Моє лавандове милко дуже приємно і натурально пахне, звичайно ж, лавандою. Активно піниться і добре очищає шкіру. Піна утворюєть дуже м'яка і ніжна. Мило водночас якісно очищує шкіру, не пересушуючи її. Після вмивання немає бажання чим швидше вилити на себе тонну зволожуючого крему. І невеличкий розмір шматочка мені чудово підходить, бо стандартне мило ручної роботи не влазить у мою мильничку і мені доводиться його розрізати. Обов'язково буду купувати ще якісь мила цієї фірми. В їхньому асортименті можна навіть знайти торбочку з 5 шматочками мила на пробу. Купити можна тут.

А ви любите натуральні мила? Якій фірмі надаєте перевагу?

You Might Also Like

6 коментарі

  1. I've never tryed this product ore heard of it ever before, but it seems interesting and I'd love to get my hands on it. :)

    ВідповістиВидалити
  2. Обожаю натуральное кусковое мыло! ))

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю натуральні мила, пробую різних марок щоб задовольнити свою цікавість )). Дякую за гарний відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я постійно пробую нові й нові, тому скоро буде багато нових "мильних" відгуків)

      Дякую за візит!

      Видалити