5 Things I Love. August Edition

23:53

Привіт! Рада знову бачити вас на моєму блозі! І от настав час підсумувати останній місяць літа і ціле літо загалом. Тому запрошую вас почитати, якими були мої косметичні улюбленці у серпні!


1. Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick 05


Першим і найбільш беззаперечним фаворитом минулого місяця стала зволожуюча помада для губ Golden Rose. Після довготривалого божевілля навколо матових помад, я врешті повернулася до глянцевих. І зраділа, що одразу з першої спроби ідеально потрапила в текстуру і колір. Ніжна тануча текстура, яка легко ковзає губами і рівномірно наноситься, в поєднанні з чудовим нюдовим кольором, зробили цю помаду любов'ю всього мого життя. Збираюся на днях замовити ще якісь відтінки, тому скоро буде багато нових помадних відгуків! Свотчі можна знайти тут.

2. Tsukerka Face Mask


Влітку, коли в мене трохи більше часу, ніж будь-коли, я активно користуюся масками. Серпень став у мене місяцем очищуючої і підсушуючої маски на основі голубої глини Tsukerka. Люблю її за великий об'єм і хороший результат на моїй шкірі. Вона добре вирівнює тон шкіри і при активному користуванні навіть здатна трохи висвітлити пігментацію. Непогано справляється з прищиками, підсушує і витягує. Дам шкірі трошки відпочинку від неї і повернуся знову. Відгук тут.

3. Fresh Juice Carambola & Noni Body Cream


Найкращий крем на літо, який тільки можна придумати. Дуже-дуже легка консистенція, яка миттєво поглинається шкірою без жирних слідів і липкості + відмінне зволоження + свіжий аромат = божественний засіб для жаркої пори року. Користуюся ним вже досить довго, а його все багато і багато в упакуванні. Для одного використання потрібно зовсім  трошки. Для літа, коли щойно з душу і одразу вибігаєш на вулицю - ідеальний варіант. Не треба довго втирати і чекати цілу вічність, поки він вбереться. Обожнюю і точно буду купувати ще. Детальніший відгук тут.

4. Li'zar Natural Styling Hair Wax


Я знову постригла волосся і знову вдарилася в його активне живлення і захист. Я не дуже люблю всякі термозахисні спреї, тому і не користуюся ними, а от універсальний засіб, який зволожує, захищає волосся і одночасно виконує термозахисну дію - варіант для мене. Зовсім невеличку горошинку розтираю між долонями до появи сильного тепла і тоді наношу на волосся. Віск класно пригладжує "антенки", приводить пухнасті і сухі кінчики в порядок. Щодо термозахисту нічого не скажу, бо це таке явище, яке не побачиш. Але в цілому ефект мені подобається і я з радістю користуюся воском щодня. Більше деталей тут.

5. Cargo Cosmetics Swimmables Shadow Stick #Coral Reef


І останній, але не найменш улюблений продукт минулого місяця - водостійкі тіні у форматі олівця Cargo. З того часу, як вони попали мені в руки я активно ними користуюся. Навесні я кілька разів робила з ними макіяж, а вже влітку, під класну засмагу вони пасують ще краще. За останній місяць я користувалася цими тінями дуже і дуже багато разів. Мені подобається, що вони не потребують бази, тримаються до переможного кінця і утворюють "персональний захід сонця" на очах. Більше деталей і макіяж можна побачити тут.


Ну і всі серпневі улюбленці разом!

Поділіться зі мною своїми фаворитами минулого місяця? Пробували щось з моїх?

You Might Also Like

6 коментарі

  1. У фреш джус все же прекрасные средства,в который раз в этом убеждаюсь)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повністю підтримую твою думку! Люблю цю фірму і активно користуюся їхніми засобами)

      Видалити
  2. Гарна п'ятірочка! Особливо олівець сподобався, гарний відтінок! Дякую за цікавий огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І тобі дякую, Катя) Олівчик взагалі моя любовна любов, дуже ним дорожу)

      Видалити
  3. Большое спасибо за то, что поделилась. Повторов нет, но давно смотрю на эти карандашики от карго)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити