Dr. Sea Foot Cream Ginger & Coffee

23:01

Привіт, красуньки! Холодна пора вже не за горами, а з нею і більш густі текстури в догляді за тілом, руками, ніжками і обличчям. Сьогодні розповім вам про крем, який точно буде зі мною протягом осені та зими і буде допомагати мені підтримувати ніжки м'якими і зволоженими.


Крем Dr. Sea дарує чудовий професійний догляд за втомленою шкірою ніг. Олії імбиру і кави, які входять до складу крему, максимально живлять і зволожують шкіру ніг, покращують кровообіг, зміцнюють стінки судин.

Упакування крему ідентичне до упакування пілінгу для обличчя. Така ж м'яка туба, що стоїть "вверх ногами". Для мене така форма є найбільш зручною, бо не треба нічого трясти, стукати і виколупувати пальцями. Об'єм 200 мл.


На звороті туби можна побачити детальну інформацію про крем, його опис і склад. У складі крему присутня велика кількість цінних натуральних компонентів, серед яких мінерали Мертвого моря, вітамін А, масла кави і імбиру. Cаме завдяки вмісту кавового масла в кремі, воно покращує кровообіг, зміцнює судини, а також забезпечує дренажний вплив.


Дуже радує те, що крем, та і взагалі вся косметика бренду, не тестується на тваринах. Спосіб застосування: масажними рухами нанесіть на чисту шкіру стоп. Рекомендується використовувати перед сном.


Текстура крему мені надзвичайно подобається, він досить густий, але в той же час не надто важкий чи щільний. А його запах це взагалі окрема історія. Пахне якимось ванільним печивком, але не приторно. Після використання немає бажання по-скоріше змити з себе крем разом з його ароматом. Засіб чудово працює на моїх ногах. Добре зволожує їх, навіть пом'якшує. Взагалі ноги в мене не проблемні, тому він просто допомагає підтримувати їх у хорошому стані. Якщо ви в пошуках хорошого крему для ніг - рекомендую придивитися до цього, тим більше, що на нього зараз величезна знижка майже 80%. Купити його можна тут.

Якими кремами для ніг ви користуєтеся? Знайомі з цим?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Dr. Sea Україна

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Люблю средства с такими ароматами. А за ножками нужен уход круглый год))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звичайно, треба доглядати постійно)) Але саме взимку я переходжу на густі текстури)

      Видалити