Dr. Sea Soapless Facial Peeling Grapeseed & Lemon

19:00

Привіт! Думаю, ви вже знаєте, що я люблю всякі скрабики, пілінги і всякі відлущуючі штучки. Сьогоднішній пост не буде виключенням і мова піде про ізраїльський пілінг без мила Dr. Sea, який підходить для всіх типів шкіри.


Освіжаючий пілінг з екстрактом лимона, сольовими гранулами і маслами виноградних кісточок глибоко очищає шкіру і відлущує змертвілі клітини епідермісу. Засіб так само має антибактеріальну і освіжаючу дію на шкіру.


Пілінг знаходиться у великій, ні, ВЕЛИЧЕЗНІЙ м'якій тубі. Її об'єм цілих 200 мл і вистачить засобу, напевно, дуже на довго. На зворотній стороні упакування є деяка інформація про вміст. Дуже мене радує позначка Not Tested On Animals, але вона заклеєна наліпкою з інформацією про дистриб'ютора косметики в Україну.


Попередньо дозатор у вигляді невеликого отвору був запаяний мембаною. Пілінг підходить для всіх типів шкіри і у його складі немає мила, що дозволяє часто використовувати його без остраху пересушити шкіру. Консистенція досить рідка, але поміж пальців не втікає. Засіб приємно пахне маслом виноградної кісточки з ледь відчутною ноткою лимону.


В жовтуватому гелі є величезна кількість скрабуючих частинок. Вони ніжно шліфують шкіру, не травмують її і не подразнюють. Я б скоріше назвала пілінг скрабом, ніж власне пілінгом. Він делікатно прибирає мертві клітини з поверхні шкіри, робить її гладкою і шовковистою. Після використання немає відчуття сухості і стягнутості і не хочеться в цю ж секунду вилити на себе банку крему. Я використовую пілінг, як і радить виробник 2-3 рази на тиждень і дуже ним задоволена.

А ви пробували ізраїльську косметику? Які у вас з нею стосунки?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Dr. Sea Україна


You Might Also Like

6 коментарі

  1. Гарний об'єм! Доречі давно вже хочу познайомитися з маркою. Опис чудовий! Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Об'єм дуже хороший, але самостійно його використати, скоріше за все, не вдасться) Бажаю гарного знайомства, якщо все ж надумаєш)

      Видалити
  2. Тоже люблю всякие скрабы, такой бы мне подошёл! Спасибо, за обзор!

    ВідповістиВидалити
  3. Не знайома з цією маркою і взагалі з ізраїльською косметикою)
    Зараз перейшла на пілінг-скатку від Мізон і скрабики пиляться на полиці)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А в мене все навпаки) Багато чула про Мізон, але ще не трапилося моменту спробувати)

      Видалити